Renaul Clio Elan 1.2 16v 75KM
Huh, pa ne vem ce nimava kje enake barve.
Lepo izpade ta rdeca in temne sipe (vsaj meni), se posebej pa ko pridejo gor se lepe felne.
Kater letnik je ta avto in za kolk ga prodaja/s?
Aha, OK, sem ze nasel na forumu,...je pa barva mislim da enaka kot moja ja,... lep je!!!
Lepo izpade ta rdeca in temne sipe (vsaj meni), se posebej pa ko pridejo gor se lepe felne.
Kater letnik je ta avto in za kolk ga prodaja/s?
Aha, OK, sem ze nasel na forumu,...je pa barva mislim da enaka kot moja ja,... lep je!!!
Zadnjič spremenil tolomen, dne 19 Mar 2009, 00:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Poglej pod rubriko prodam, drugace je pa tu lnik: http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=21360
Poslikaj avto, da bomo potem lazje komentirali
Poslikaj avto, da bomo potem lazje komentirali
OK, tudi sam imam neke vezice na Koletniku, zato pa preverjam, ce je kdo imel kake tezave z njimi.RobMayth napisal/-a:Koletnik.....sam vozim tja, ker mamo veze in je vedno narejeno tako kot treba. Drugace pa popoldanci so zakon, sploh ce dela pri pooblascenem, doma pa tudi sraufa
Bom se verjetno tudi sam obracal po vecini na njih,... ce mi pa kdo odsvetuje, pa naj se oglasi.
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Aja glede Koletnika: Vedno ko je bilo kaj potrebno je bilo delo opravljeno tako kot treba, ker tja vozimo avte ze 6-7 let ce ne vec in do sedaj se ni bilo nic narobe razen malenkosti (grdo oprali avto po servisu), pa se to nekdo ki ni pozoren ne bi opazil ampak je foter "zajeban" 
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Me veseli, da je tako,... upam sicer, da jih bom cim majn rabil, upam da smao pri rednih servisih, ampak vseeno raje vprasam, da bom vedel kam se napotiti, ce bi nastale kake tezave.RobMayth napisal/-a:Aja glede Koletnika: Vedno ko je bilo kaj potrebno je bilo delo opravljeno tako kot treba, ker tja vozimo avte ze 6-7 let ce ne vec in do sedaj se ni bilo nic narobe razen malenkosti (grdo oprali avto po servisu), pa se to nekdo ki ni pozoren ne bi opazil ampak je foter "zajeban"