Hvala za lepe uvodne besede,...
Torej glede prvih vtisov je tako, da sem z avtomobilom zelooo zadovoljen. Lepa voznja, mirna, udobna.
Glede porabe, trenutno (prevozenih imam komaj 100km) mi racunalnik kaze porabo 8,3, ko sem se vsedel v avto pa je bila 11. Ampak se mi dozdeva da bo pod 8 L slo dokaj tezko. A bo to z vec prevozenih KM slo pocasi navzdol?
Glede pregleda avtomobila,...avto sem pregledal in se mi zdi, da je z njim vse OK, razen dve stvari se malce poslusam v avteku. Prva, druga tretja, pri pospesevanje (ne grem preko 3000obratov) se mi zdi da se motor kar lepo slisi v avtomobil. Oce ima prejsnji model Cliota in se mi zdi, da se motorja ne slisi tako zelo v avto. To more tako biti?

In pa ko z avtom stojim, se vcasih zaslisi kak malo drugacen zvokec, ampak po parih sekundah izgine. Ta zvok se je oglasih takoj ko sem v salonu avto prizgal pa je rekel, da je to zato ker je avto stal in da bo po nekaj KM-ih izginilo. Kaj menite? Bi moral za taksne stvari komplicirati al je to res zato ker je avto se "izpod cekica"?