ker ce je tak spuscen kot moj potem prides spodaj samo z orginal dvigalkopaloma napisal/-a:zakaj si dal pa prage dol?
al pa ce nardis tak kot on
prage dol pa gasa
avto je malj bolj spuscen kot tvoj ker moja spredna guma je cist pod blatnikom,prage sem pa dal dol ker bi tkoj unicu ko bi sou z vinto spodi pa avto morem kolegu pelat da mi zajle na rocni zamena pa oba koncnika in ne more avto prej dvigant na dvigalko bi mi vse polamu.rambo napisal/-a:ker ce je tak spuscen kot moj potem prides spodaj samo z orginal dvigalkopaloma napisal/-a:zakaj si dal pa prage dol?
al pa ce nardis tak kot on
prage dol pa gasa
ka stem mislis dab naredil celga v original stanje al ka,lej men je usec, badlook pa se posebej,pa tk da povem men osebno 16v sploh ni original lep edin kar ma lepo je da je sirsi od navadnega to je pa vse.Godward napisal/-a:badlook, sprednji odbijac , zadnje luci so mi total mimo. mogoce bi to malo porihtal pa bi bil dosti bolsi
Cak mal,zdej se bomo zacel pa kregat.wily napisal/-a:ka stem mislis dab naredil celga v original stanje al ka,lej men je usec, badlook pa se posebej,pa tk da povem men osebno 16v sploh ni original lep edin kar ma lepo je da je sirsi od navadnega to je pa vse.Godward napisal/-a:badlook, sprednji odbijac , zadnje luci so mi total mimo. mogoce bi to malo porihtal pa bi bil dosti bolsi
l.p.wily