Clio 1.8 16v L95 by wily-half Milka like devil str8.led.str9

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

paloma napisal/-a:zakaj si dal pa prage dol?
ker ce je tak spuscen kot moj potem prides spodaj samo z orginal dvigalko
al pa ce nardis tak kot on
prage dol pa gasa
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Jst bi prage prodal naprej, ker jih mas glih dol pa oba odbijaca zamenju za original. Bos vidu kak bodo feltne prsle bolj do izraza.

Res, da jih jaz ne bi imel na 16v-ju ampak ok, nej ti bo...
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Kako da si se za te felge odlocu?
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

rambo napisal/-a:
paloma napisal/-a:zakaj si dal pa prage dol?
ker ce je tak spuscen kot moj potem prides spodaj samo z orginal dvigalko
al pa ce nardis tak kot on
prage dol pa gasa
avto je malj bolj spuscen kot tvoj ker moja spredna guma je cist pod blatnikom,prage sem pa dal dol ker bi tkoj unicu ko bi sou z vinto spodi pa avto morem kolegu pelat da mi zajle na rocni zamena pa oba koncnika in ne more avto prej dvigant na dvigalko bi mi vse polamu.
Uporabniški avatar
wily

Kiko napisal/-a:Jst bi prage prodal naprej, ker jih mas glih dol pa oba odbijaca zamenju za original. Bos vidu kak bodo feltne prsle bolj do izraza.

Res, da jih jaz ne bi imel na 16v-ju ampak ok, nej ti bo...
lej ceb hotu met originalnega neb pol tega uzel
l.p.wily
Uporabniški avatar
wily

ja za felge pa sem se tk odlocu ker so mi fajne pa se mal roba imajo,pa zgleda mal dojce 7.5Jpa 195 guma :lol: mal je felga ven
l.p.wily
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ma dost bols je, kaj jambrate tolk :) Prej je blo cist neprimerno za tok stajlan avto pa 15 col, zdej je pa prou ql.
Slika
A.F.
Kraj: Cerkno / Logatec

Odgovor Napisal/-a A.F. »

Se bom vzdrzal komentarja, reku bom samo to, da je original Clio 16v veliko lepsi. Pa srecno voznjo :wink:
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

badlook, sprednji odbijac , zadnje luci so mi total mimo. mogoce bi to malo porihtal pa bi bil dosti bolsi
Slika
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

glejte vi maste raje serijske 16vje a edin orginaln in lep je zame od skorca... drugace pa tko bom reku wily men je full dober ker je unikat... moje mnjenje pa je edin badlook malo prextrem drugace pa celota v nulo felne te pasejo.. tak da ja vrei je...
Uporabniški avatar
wily

Godward napisal/-a:badlook, sprednji odbijac , zadnje luci so mi total mimo. mogoce bi to malo porihtal pa bi bil dosti bolsi
ka stem mislis dab naredil celga v original stanje al ka,lej men je usec, badlook pa se posebej,pa tk da povem men osebno 16v sploh ni original lep edin kar ma lepo je da je sirsi od navadnega to je pa vse.
l.p.wily
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

wily napisal/-a:
Godward napisal/-a:badlook, sprednji odbijac , zadnje luci so mi total mimo. mogoce bi to malo porihtal pa bi bil dosti bolsi
ka stem mislis dab naredil celga v original stanje al ka,lej men je usec, badlook pa se posebej,pa tk da povem men osebno 16v sploh ni original lep edin kar ma lepo je da je sirsi od navadnega to je pa vse.
l.p.wily
Cak mal,zdej se bomo zacel pa kregat. :lol:
Uporabniški avatar
wily

ja jst nisem zacel tule za brezveze da nej nardim original avto nazaj to so zacel in nevem ka jim je,nestatopim pa ce vam tk ni usec zka niste sli pa ga kupl pa sami dal vse original nazaj gor,vem jst zka ne zto ker ste sam pameten samo gobec vas je, nic druzga,pa dej te folk zadrzte se bednih komentarjov,avto je predelelan in ni original to bi z mogel vam it v glavo.
NI ORIGINAL
l.p.wily
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

pa ka se tej jezis,folk ma pravico,da napise svoje mnenje :D pac eni mamo tak okus,drugi pac drugacnega......ce ti nekdo pac predlaga,da ga daj v original,pac to spregledas,avto je tvoj,in bo v takem stanju kot bos ti hotel.
Ce pa ne preneses graje,pol ne vem zakaj predstavljas avto.Bols da temo zbrises,ker nebo drugega kot kregarija nastala ven.
To je moje mnenje no,ne me zdaj napast. :wink:
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

A dei noi ne se spet "napadat".... tud meni je original 16V lepsi toda nisem pa tega mnenja da je ta grd... je pac predelan do skrajinh meja pa kai men je cist kul za "predelan" avtomobil :wink:
Enkrat se nekateri skos oglasajo kdaj bos pa avto spustu pa litke gor dal pa spojlerje...pol ko ma pa nekdo ze ceuga zrihtanga ga pa ze zacnete grajat k ni nc druzga za povedat vec.... svasta sam moje mnenje :roll:
Je pa res da je javni forum kjer se lahko vsak po svoje izraza tko da bom pstttt biu.......... 8)
Zaklenjeno