Clio l.99 1.2

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

svecke zamenjaj :D
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

MaTe0 napisal/-a:tipalo vstrajnika poglej pa spuci.
Sumim da je to, ker enkrat uzge takoj enkrat ne. Me pa zanima ce ima kdo slikco kje tocno je to tipalo na mojem motorju. 1.2 l99 59 KM ?
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

isto je men delal, ko je uzgal je takoj uzgal al pa verglu v prazno...

Ti res poglej senzor mrtve tocke, oz. tipalo vztrajnika, da bi ti pa pokazal kje je pa ne morm, pr 1.4 energie je tam pod termostatom, sam bos tezko nasel, na blef kr ni to opazna stvar glih...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Igla

Ok bom probal kaj pogledat. Aja pa se neki je zelo vazno kje in kaksne svecke kupiti?
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

za tvoj motor pej v eno trgovino z avtodeli pa rec za 1.2 ene mal bolse, pa ni treba glih najdrazje, to je to, :lol: :lol: :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

js sm dau u nasga CHAMPION OE026- RC8DMC
res so super

LP Denis
Uporabniški avatar
Igla

Hehe ok hvala. Bom pogledal za tisto tipalo ko ga bom pelju v garazo zvecer.
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Igla napisal/-a:Hehe ok hvala. Bom pogledal za tisto tipalo ko ga bom pelju v garazo zvecer.
Tipalo je na desni strani ce gledas avto od spredaj nazaj, pod termostatom. Je pa tako magnetno polje no tisto magnetno polje malo spuci, pa malo odtegni pa zasraufaj nazaj tista dva sraufa ki ga drzita pa bo bolse.

Pr men je blo to, potem ko sem menjal ze svecke in akumulator. Prvo to poglej potem pa idi po svecke. Ampak ce bi ble svecke pol bi te tud kaj cukalo med voznjo tak da dvomim da so in bo kr tipalo.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Igla

Termostat? :) Bi moral vedet kje je? :)

No nekaksno tipalo sem zasledil ki je blo zamasceno totalno :) Nisem pa nic susmaril bom ju3 :)
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
Igla

Tisti ju3 je trajal do danes ko sem končno našel čas in zadevo pobral dol pa ga očitstil. Sedaj dela k urca :)

Se je pa pojavil nov problem, no 2 problema. En je že skor rešen za drugega me bolj skrbi.

1. Manšeta na levi strani zgleda da pušča, k sm pršu danes domov me je čakalo mastno in smrdljivo presenečenje na kolotekih (zgleda da stvarca pušča,

2. Ključavnica na voznikovi strani se je zjebala. Stvar sem podrl in me zanima če je možno kje dobit samo ohišje ključavnice (stvarca je počila ravno tam, ko gre valjček z robom v režo in tam preskoči in ne morem zakleniti, odklepa brezhibno) ali moram stvar naročiti novo. Sem pa slišal nekje da je to zelo drago saj gre naročilo direktno v Francijo?

Drgač pa sam avto teče odlično, nobenih drugih problemov (150 000km danes doseženih)
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Meni se je na prejšnjemu isto zgodilo. Pa sem si preprosto zrihtal električno centralno zaklepanje.
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Meni je pa samo objemka šla. In to na obeh straneh. Manšeta ostala cela tk da sem samo objemko drugo dal.
Uporabniški avatar
Igla

Spet en mali update :)

Kot si rekel, šla je objemka in se je popravilo in ni več problemov. Avto ima počasi skoraj 160 000. Ključavnico je pa oče sam popravil ( en kos je z odpada dobil pa je blo :) )

Zanima me naslednje:

Kdaj naj bi se menjalo olje v menjalniku :) ? Ker imam tak občutek, da gre stvarca malček na trdo pa koliko bi to prišlo skupaj z delom? (na očke :) )
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Jaz sem ga menjal pred cca. 10.000 km. Sedaj mam 217.000 km. Blo črno olje kot katran. Sedaj se lepše menja. Zdej na pamet se več ne spomnem cene. Meni je šlo 3,5 litra not.
Odgovori