Clio l.99 1.2
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Tipalo je na desni strani ce gledas avto od spredaj nazaj, pod termostatom. Je pa tako magnetno polje no tisto magnetno polje malo spuci, pa malo odtegni pa zasraufaj nazaj tista dva sraufa ki ga drzita pa bo bolse.Igla napisal/-a:Hehe ok hvala. Bom pogledal za tisto tipalo ko ga bom pelju v garazo zvecer.
Pr men je blo to, potem ko sem menjal ze svecke in akumulator. Prvo to poglej potem pa idi po svecke. Ampak ce bi ble svecke pol bi te tud kaj cukalo med voznjo tak da dvomim da so in bo kr tipalo.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Tisti ju3 je trajal do danes ko sem končno našel čas in zadevo pobral dol pa ga očitstil. Sedaj dela k urca 
Se je pa pojavil nov problem, no 2 problema. En je že skor rešen za drugega me bolj skrbi.
1. Manšeta na levi strani zgleda da pušča, k sm pršu danes domov me je čakalo mastno in smrdljivo presenečenje na kolotekih (zgleda da stvarca pušča,
2. Ključavnica na voznikovi strani se je zjebala. Stvar sem podrl in me zanima če je možno kje dobit samo ohišje ključavnice (stvarca je počila ravno tam, ko gre valjček z robom v režo in tam preskoči in ne morem zakleniti, odklepa brezhibno) ali moram stvar naročiti novo. Sem pa slišal nekje da je to zelo drago saj gre naročilo direktno v Francijo?
Drgač pa sam avto teče odlično, nobenih drugih problemov (150 000km danes doseženih)
Se je pa pojavil nov problem, no 2 problema. En je že skor rešen za drugega me bolj skrbi.
1. Manšeta na levi strani zgleda da pušča, k sm pršu danes domov me je čakalo mastno in smrdljivo presenečenje na kolotekih (zgleda da stvarca pušča,
2. Ključavnica na voznikovi strani se je zjebala. Stvar sem podrl in me zanima če je možno kje dobit samo ohišje ključavnice (stvarca je počila ravno tam, ko gre valjček z robom v režo in tam preskoči in ne morem zakleniti, odklepa brezhibno) ali moram stvar naročiti novo. Sem pa slišal nekje da je to zelo drago saj gre naročilo direktno v Francijo?
Drgač pa sam avto teče odlično, nobenih drugih problemov (150 000km danes doseženih)
Clio l.99 1.2 60KM
Meni je pa samo objemka šla. In to na obeh straneh. Manšeta ostala cela tk da sem samo objemko drugo dal.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Spet en mali update
Kot si rekel, šla je objemka in se je popravilo in ni več problemov. Avto ima počasi skoraj 160 000. Ključavnico je pa oče sam popravil ( en kos je z odpada dobil pa je blo
)
Zanima me naslednje:
Kdaj naj bi se menjalo olje v menjalniku
? Ker imam tak občutek, da gre stvarca malček na trdo pa koliko bi to prišlo skupaj z delom? (na očke
)
Kot si rekel, šla je objemka in se je popravilo in ni več problemov. Avto ima počasi skoraj 160 000. Ključavnico je pa oče sam popravil ( en kos je z odpada dobil pa je blo
Zanima me naslednje:
Kdaj naj bi se menjalo olje v menjalniku
Clio l.99 1.2 60KM
Jaz sem ga menjal pred cca. 10.000 km. Sedaj mam 217.000 km. Blo črno olje kot katran. Sedaj se lepše menja. Zdej na pamet se več ne spomnem cene. Meni je šlo 3,5 litra not.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG