MEGANE RS III

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

hm avto je pac malo bolj futuristicen za moj okus. ze za prejsni model sem rabil nekaj let da sem se ga navadil..notri mi je pa bomba...rumeni detajli (sivi na volanih, sedezi, stevci...)
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Men so pa tanovi kr usi lepi.......sam rorcki na tanovmu Cliotu RSu pa zmagajo :smt043 :smt043
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Ma, kaj pa vem. Meni pa se renaultovo oblikovanje dopade z vsakim modelom manj. Od vseh avtov, ki so predstavljeni v Zenevi, se mi se najbolj dopade Clio RS. Vse ostalo je, khm, kar nekaj. Novi megane se mi ze v principu ne dopade - ajde, coupe se gre, ce ga primerno opremis in ga odenes v kako lepo barve, medtem ko je berline obupno grda stvaritev - zato se niti za grandtoura ne morem ogret. Recimo, da bi se zadek nekak pozrl, cetudi sili s tisto ritjo nekam v tri krasne. Pri vseh pa mi gre najbolj na jetra neki cudni nos. No, ker je to tema o meganu RS se par besed na to. Ni slab, ampak je prejsnji, sploh kaksen r26r precej bolj strupen. Sama barva niti ni slaba, ampak vsi tisti pragi in spojlerji ga naredijo kot neokusno stunanega civica. Res se sprasujem, na cem so zadnje case renaultovi oblikovalci.
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

Se malo slik...........

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

lp 8)
Slika
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Aleen napisal/-a:Men so pa tanovi kr usi lepi.......sam rorcki na tanovmu Cliotu RSu pa zmagajo :smt043 :smt043
Ampak res....Clio je meni edina pozitivna predstavitev v celoti-RORI so res posteni.
Ampak kaksne ima feltne megane na zadnjih slikah....ajeeeej.... :(
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

meni je do jaja tale megan hud fulll tak renojevsko poseben hud....
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Meni je tudi kar vsec, rumena barva mu pa sploh pase! 8)
Slika
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

IcEm4n napisal/-a:Fuego, mogoce ti ze zato deluje zastarela, ker ima bolj ostre linije, medtem ko ima megane bolj "mehke". Sej najbrz ti tud Megane II deluje proti III bolj zastarel. In primerjava (kar se vizualnosti tice), se bo megane lahko primerjal sele z naslednjo generacijo astre OPC.

Morjo pa pri Renaultu priznat, da so prav lepo prekopiral ta del iz Astre OPC (trapezoidne oblie izpuha).
Lepo te prosim, zaradi ostrih linij ne deluje zastarelo :roll: . Pac avto ne izgleda dosti drugacen od Astre B, samo malce povecane luci, bi skorajda lahko rekel :lol: ...

Ter zakaj ni mozna primerjava Megana III in Astre C? Oba sta tretjega rodu, astra niti ni tako stara, se facelifta ni dozivela ( ce se ne motim ). Poleg tega sta pac sedaj aktualna na trgu in ne vem zakaj bi moral Megane cakat na novo Astro :wink: ...

Izpuh je pa pac izpuh, ovalni, okrogli, dvojni, DTM, trapezoidni :roll: ... Odvisno od obdobja in kaj je moderno. Menda niso tudi pri Lamborghiniju kopirali izpuha od Opla :lol: ...
Ampak res....Clio je meni edina pozitivna predstavitev v celoti-RORI so res posteni.
Ampak kaksne ima feltne megane na zadnjih slikah....ajeeeej....
Pa glih Rori so sedaj kot pri kakem "neokusno stunanem civicu" :roll: ...

Lp
Uporabniški avatar
Figo

Odgovor Napisal/-a Figo »

Ehhh ne vidis lih poante rs-a....ce so pa rori na cliotu kot rizasta honda, potem pa ne vem....
Uporabniški avatar
slovenc

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Notranjost pa je na nivoju madona :shock:
Slika
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

lep je rumen stevc! zadn konc je hud. spredn pa bolj tko tko... :)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Fuego 85

Figo napisal/-a:Ehhh ne vidis lih poante rs-a....ce so pa rori na cliotu kot rizasta honda, potem pa ne vem....
To bo to, ne vidim poante RSa :lol: . Zdajsnji RS je bil kot nekoc 1.8 16V, lepo posirjen, eleganten, diskreten. Za navadne smrtnike prav nic drugacen kot ostali Clioti, a vendar se poznavalcu takoj poveca srcni utrip.

Do sedaj sta bila dva izpuha krasno prirezana in skladna z difuzorjem. Zelo malenkostno izpeljano, a vendar sta dala vedeti da ju avto potrebuje, da je nekaj mocnega pod pokrovom :wink: . Zdej pa dva kromirana dimnika premera 20cm :lol: ... Za nikamor ce mene prasas, pomojem konkretno pokvarita downforce difuzorja :lol: ...

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

Notranjost je noro dobra :shock: , na pogled zelo eksoticno, veeelikoo sportnega pridiha 8) . Najbolj mi je usec armatura, je morda preoblecena v alkantro? Ali je le drug material kot v navadnem :oops: ? Pa karbon letvica tudi pozivi sceno 8) ...

Mimogrede, kaksna bo kaj cena tega stroja? Bi rekel da krepko preko 30k :cry: ...

Lp
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Fuego, ne trosi bedarij.

Ce gres na otok pogledat mal, bos ugotovil, da Astra nima samo 3h generacij (zato se prve astre ne imenujejo Astra A, ampak F in potem drugod po drzavah gredo crke od tu naprej). Facelift aktualne Astre je pa ze bil tocno 2 leti nazaj (ki pa ni tako ociten, kot je pri renojih).

Kako to, da so sli pri stevcih na analogne? Se mi zdi, da je nekaj podobnega tudi pri Toyoti Yaris (pri obcicnih verzijah digitalno, pri sportni analogno).
Uporabniški avatar
carchy225

Odgovor Napisal/-a carchy225 »

tak bi bil v beli barvi
Slika
Slika

in modri
Slika

jest bi ga pa najraje imel v taki barvi kot ga imam sedaj
Slika
Odgovori