MEGANE RS III
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Ma, kaj pa vem. Meni pa se renaultovo oblikovanje dopade z vsakim modelom manj. Od vseh avtov, ki so predstavljeni v Zenevi, se mi se najbolj dopade Clio RS. Vse ostalo je, khm, kar nekaj. Novi megane se mi ze v principu ne dopade - ajde, coupe se gre, ce ga primerno opremis in ga odenes v kako lepo barve, medtem ko je berline obupno grda stvaritev - zato se niti za grandtoura ne morem ogret. Recimo, da bi se zadek nekak pozrl, cetudi sili s tisto ritjo nekam v tri krasne. Pri vseh pa mi gre najbolj na jetra neki cudni nos. No, ker je to tema o meganu RS se par besed na to. Ni slab, ampak je prejsnji, sploh kaksen r26r precej bolj strupen. Sama barva niti ni slaba, ampak vsi tisti pragi in spojlerji ga naredijo kot neokusno stunanega civica. Res se sprasujem, na cem so zadnje case renaultovi oblikovalci.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Lepo te prosim, zaradi ostrih linij ne deluje zastareloIcEm4n napisal/-a:Fuego, mogoce ti ze zato deluje zastarela, ker ima bolj ostre linije, medtem ko ima megane bolj "mehke". Sej najbrz ti tud Megane II deluje proti III bolj zastarel. In primerjava (kar se vizualnosti tice), se bo megane lahko primerjal sele z naslednjo generacijo astre OPC.
Morjo pa pri Renaultu priznat, da so prav lepo prekopiral ta del iz Astre OPC (trapezoidne oblie izpuha).
Ter zakaj ni mozna primerjava Megana III in Astre C? Oba sta tretjega rodu, astra niti ni tako stara, se facelifta ni dozivela ( ce se ne motim ). Poleg tega sta pac sedaj aktualna na trgu in ne vem zakaj bi moral Megane cakat na novo Astro
Izpuh je pa pac izpuh, ovalni, okrogli, dvojni, DTM, trapezoidni
Pa glih Rori so sedaj kot pri kakem "neokusno stunanem civicu"Ampak res....Clio je meni edina pozitivna predstavitev v celoti-RORI so res posteni.
Ampak kaksne ima feltne megane na zadnjih slikah....ajeeeej....
Lp
To bo to, ne vidim poante RSaFigo napisal/-a:Ehhh ne vidis lih poante rs-a....ce so pa rori na cliotu kot rizasta honda, potem pa ne vem....
Do sedaj sta bila dva izpuha krasno prirezana in skladna z difuzorjem. Zelo malenkostno izpeljano, a vendar sta dala vedeti da ju avto potrebuje, da je nekaj mocnega pod pokrovom
Lp
Notranjost je noro dobra
, na pogled zelo eksoticno, veeelikoo sportnega pridiha
. Najbolj mi je usec armatura, je morda preoblecena v alkantro? Ali je le drug material kot v navadnem
? Pa karbon letvica tudi pozivi sceno
...
Mimogrede, kaksna bo kaj cena tega stroja? Bi rekel da krepko preko 30k
...
Lp
Mimogrede, kaksna bo kaj cena tega stroja? Bi rekel da krepko preko 30k
Lp
Fuego, ne trosi bedarij.
Ce gres na otok pogledat mal, bos ugotovil, da Astra nima samo 3h generacij (zato se prve astre ne imenujejo Astra A, ampak F in potem drugod po drzavah gredo crke od tu naprej). Facelift aktualne Astre je pa ze bil tocno 2 leti nazaj (ki pa ni tako ociten, kot je pri renojih).
Kako to, da so sli pri stevcih na analogne? Se mi zdi, da je nekaj podobnega tudi pri Toyoti Yaris (pri obcicnih verzijah digitalno, pri sportni analogno).
Ce gres na otok pogledat mal, bos ugotovil, da Astra nima samo 3h generacij (zato se prve astre ne imenujejo Astra A, ampak F in potem drugod po drzavah gredo crke od tu naprej). Facelift aktualne Astre je pa ze bil tocno 2 leti nazaj (ki pa ni tako ociten, kot je pri renojih).
Kako to, da so sli pri stevcih na analogne? Se mi zdi, da je nekaj podobnega tudi pri Toyoti Yaris (pri obcicnih verzijah digitalno, pri sportni analogno).