Megane 1.9dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

"sHyFtY" brez zamere, za tisto prejsnje, samo res vsi ne razumemo vseh narecij 8)
bi pa rad vedel kaj si resil in kako... :lol:
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
sHyFtY
Kraj: Dovje

Odgovor Napisal/-a sHyFtY »

:D dobro se bom malo bol potrudil :P

Zadeva je taka....diagnostika je pokazala da je v okvari Impulzni obroc zadnjega desnega kolesa.....
samega obroca se ne da kupiti, na servisu so rekli da moram kupiti kompletno nov disk in ploscice....prislo bi me 260eur za desnega in levega...
in hvala bogu imam frenda ki dela na renault servisu in je meu se en tak obroc v kaseti z orodjem...dela sem imel 20minut da sem to zamenov in zj je use ok =))

a je zj kaj bol napisano:DDD?
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

to, da v menjas z w ni narecje ampak afnanje...
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Cestitke "sHyFtY" :smt009 saj znas ti, ce hoces...

sedaj pa se razlago za tole prosim:
sHyFtY napisal/-a:Jah sej druzga mi ne preostane ko pa servis da pogledajo....ker ce koj k ga przgem en zlajf zategnem se ugasne an....in prej sm se pelow iz kr.gore do radolce mi ni gorel pol sm biu pa u radolc ene 2 uri neki so mi ozwocenje stimal....js z radolce startam use ql...zapelem na awtocesto za kranj se mi pa s5 przge :S ugl bedno....abs ne dela zazlajfa pa asr ne dela mi kople ce ga zahodm...totalna jeba an....a zj ce je kspn cip a kwa majo to zadewo racunalnik za to su je pa drago...bomo ju3 widl k bom su na serwis:S
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Odgovori