en problem mam in ne vem kaj bi to lahko bilo
na displeju od avta se mi je ravnokar prizgalo ESP/ABS sistem fault.....
mogoce kdo ve kaj bi bilo lahko narobe?
ce mas mehanika ko ti lahko priklopi avto na racunalnik,..ma sigurno vse potrebno da ti ga resetira al pa nalozi pa pobrise napake,....ko bo piklopo na racunalnik bo vedo kaj more naret,....drugace pa servis 30eur
Jaz nevem da lahko sam kaj napravis,...sem pa neki zasledil, nevem ce je to potrjeno ampak, da ga resetiras lahko sam,...tak kot za servis kilometre ponastavit.
poznam pa tipa ko ma za vse avte software,...za napake odkrivat, pa na novo nalozit racunalnik,....obicajno ne vzame nic eur za take finte,....pac drugic gres k njemu sraufat ko je kaj resnega,....al pa pac ne gres vec
...glej nisem ekspert za to ,..vem samo, da kaj je AVTO+ELEKTRIKA...neglede na kaj je,...pa za keri tip,...je kolko jaz vem vse reso, vse nalozo,vse popravo,...isto se spozna na cip tuning,...itd,..
Jah sej druzga mi ne preostane ko pa servis da pogledajo....ker ce koj k ga przgem en zlajf zategnem se ugasne an....in prej sm se pelow iz kr.gore do radolce mi ni gorel pol sm biu pa u radolc ene 2 uri neki so mi ozwocenje stimal....js z radolce startam use ql...zapelem na awtocesto za kranj se mi pa s5 przge :S ugl bedno....abs ne dela zazlajfa pa asr ne dela mi kople ce ga zahodm...totalna jeba an....a zj ce je kspn cip a kwa majo to zadewo racunalnik za to su je pa drago...bomo ju3 widl k bom su na serwis:S
sHyFtY napisal/-a:Jah sej druzga mi ne preostane ko pa servis da pogledajo....ker ce koj k ga przgem en zlajf zategnem se ugasne an....in prej sm se pelow iz kr.gore do radolce mi ni gorel pol sm biu pa u radolc ene 2 uri neki so mi ozwocenje stimal....js z radolce startam use ql...zapelem na awtocesto za kranj se mi pa s5 przge :S ugl bedno....abs ne dela zazlajfa pa asr ne dela mi kople ce ga zahodm...totalna jeba an....a zj ce je kspn cip a kwa majo to zadewo racunalnik za to su je pa drago...bomo ju3 widl k bom su na serwis:S
Najprej sem rabil 5 min da sem sploh desifriral kaj si sploh napisal.