par mescov nazaj se je spremenu zakon glede piskaca- hvala bogu ker to je blo res butastoDancy napisal/-a:A zdej ni vec vpisan v homologaciji, da moras met piskaca?
Temnenje stekel
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
-
Barracuda1
jaz ko sem temnil leta 2007 par zadev mislim da me je prislo okol 50eur za eno stvar .. ce pa vec stvari skup homologiras je pa vsaka nadaljna stvar cenejemato007 napisal/-a:Barracuda1 napisal/-a:Eno hitro vprasanje: recimo da sem dal zatemnit sipe. Kje to homologiram in koliko eureureur staneNajlepsa hvala!
jaz sem dal v RTI d.o.o v mariboru je pa tudi v LJ,KP,GO za ostalo pa nevem placo pa sem 36eur.
homologiral sem p na LPP v lj.
-
Barracuda1
mb - RTImato007 napisal/-a:Barracuda1 napisal/-a:Eno hitro vprasanje: recimo da sem dal zatemnit sipe. Kje to homologiram in koliko eureureur staneNajlepsa hvala!
jaz sem dal v RTI d.o.o v mariboru je pa tudi v LJ,KP,GO za ostalo pa nevem placo pa sem 36eur.
lj - LPP
ostalo pa nevem ... ka se tocne naslove rabis al kaj ? google ?
2Fast&2Furious napisal/-a:Sedaj ker imam vpisano v kartoncu vgrajen piskac v uradnem listu pa ne pise vec, da je potreben, imam lahko probleme?Bo potrebno malo na lpp poklicat (ce bodo seveda kaj znali povedat, kako je po novem glede piskaca (ce je vpisan v kartoncku).
lp
Mislim da je sedaj potrebno imeti parkirne senzorje namesto piskaca
Ko vozim, nepijem alkota
!