LAGUNA II (2002) 1.9dci 88/121 expression

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

brezdelnez napisal/-a:Mislim da so paketi razlicni glede na izvozno drzavo avtomobila, ce je avto uvozen je verjetno da pri isti opremi, ki je narejena za SLO posedujes malo vec ali malo manj opreme.
Moja Laguna privilage lux je iz ITA in ima recimo senzor za avtomatsko priziganje luæi ko se stemni...mislim da tega ni pri lagunah za slo tzisce....
To majo vse Lagune, le vklopiti je potrebno to funkcijo z racunalnikom....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
brezdelnez
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brezdelnez »

Tommy30 napisal/-a:
brezdelnez napisal/-a:Mislim da so paketi razlicni glede na izvozno drzavo avtomobila, ce je avto uvozen je verjetno da pri isti opremi, ki je narejena za SLO posedujes malo vec ali malo manj opreme.
Moja Laguna privilage lux je iz ITA in ima recimo senzor za avtomatsko priziganje luæi ko se stemni...mislim da tega ni pri lagunah za slo tzisce....
To majo vse Lagune, le vklopiti je potrebno to funkcijo z racunalnikom....
Se opravicujem za nevednost. :oops:
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

"Tommy30" ves mogoce, ce se da s clip-om izklopiti vse glede (pripetih/nepripetih) pasov?
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

denisn napisal/-a:"Tommy30" ves mogoce, ce se da s clip-om izklopiti vse glede (pripetih/nepripetih) pasov?
Verjetno se tega ne da izklopit ane, ker ne vem ce bi si renault to dopustil glede na to da toliko gradijo na varnosti vozil. Najpomembnejsi faktor pri varnosti je pa pas pripet.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

To mi je vse jasno, samo zakaj mi pa pol nic od tega ne dela? Npr: ce si ne pripnem pas, mi ne javlja ne na prikazovalniku signalna lucka in niti opozorilnega zvoka ni. Pa se zategovalci pasov ne delujejo...
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Odgovori