LAGUNA II (2002) 1.9dci 88/121 expression
LAGUNA II (2002) 1.9dci 88/121 expression
Mene zanima, katero opremo ima vsaka laguna expression?
Ugotovil sem da ma 8x airbag,senzor za tlak v pnevmatikah,avtomatsko klimo,abs,...
predvsem me zanima ali ima esp, senzor za dez,tempomat?
Ali obstajata dve razlicici expression paketa?
ALi obstaja katera starn na netu, kjer si je tocno mozno pogledat serijske opreme za npr. avtomobile, ki jih ne proizvajajo vec?
hvala
Ugotovil sem da ma 8x airbag,senzor za tlak v pnevmatikah,avtomatsko klimo,abs,...
predvsem me zanima ali ima esp, senzor za dez,tempomat?
Ali obstajata dve razlicici expression paketa?
ALi obstaja katera starn na netu, kjer si je tocno mozno pogledat serijske opreme za npr. avtomobile, ki jih ne proizvajajo vec?
hvala
-
etore
Vrstni red opreme je pravilen.etore napisal/-a:sledijo si authetique, expresion, dynamic, privilage in intiale. nevem ce je mozno da ma expresion 8x airbag, k moja dynamic jih nima. moja nima niti esp in ne asr... tudi 6 prestav je pri expresion in authe uprasljivo. ker sosed je kupil glanc novo 1,9dci expresion 88kw in ima 5 prestav.
Stevilo prestav, se pravi menjalnik 5 ali6 stopenjski pa je odvisen od motorja. 74 in nekatere79KW so imele 5 prestav, 88KW pa cisto vse brez izjem 6 prestav.
To da je sosed kupil novo 88KW z 5 prestavami pa ne verjamem.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- brezdelnez
- Kraj: Ljubljana
Mislim da so paketi razlicni glede na izvozno drzavo avtomobila, ce je avto uvozen je verjetno da pri isti opremi, ki je narejena za SLO posedujes malo vec ali malo manj opreme.
Moja Laguna privilage lux je iz ITA in ima recimo senzor za avtomatsko priziganje luæi ko se stemni...mislim da tega ni pri lagunah za slo tzisce....
Moja Laguna privilage lux je iz ITA in ima recimo senzor za avtomatsko priziganje luæi ko se stemni...mislim da tega ni pri lagunah za slo tzisce....