Cena velikega servisa - megane II
Cena velikega servisa - megane II
Zanima me cena velikega servisa za megane II sedan.
Se pravi da bi menju vse od sveck, vodne pupe filtrov...
Je pa 1.5 dci
Lp bisty
Je pa 1.5 dci
Lp bisty
Re: Cena velikega servisa - megane II
Za 1.9 dCi izven garancije je veliki servis (menjava jermenov in servis) cca 900 EUR na Renault servisu.Bisty napisal/-a:Zanima me cena velikega servisa za megane II sedan.
Je pa 1.5 dci
Lp bisty
Pri mehaniku (pa ne fusar) je isti poseg ocenjen na 500 do 550 EUR (OEM deli; sicer pa racun in garancija).
Oba servisa (od koder imam cene) poznam in lahko povem da sta vredna zaupanja.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
-
etore
ravnokar prpelu megana iz reno servisa. 4l olja, vodna pumpa, garnitura zobati jermen, garnitura mikro jermen, 4 ogrevalne svecke, filter olja, goriva, zraka, klime, hladilna tekocina, dve zarnici, vitrks, cistilo... odprava piskanja pasu, polnenje klime in delo cena 810eur. megane je pa 1,9dci l03 z 76kkm
Torej se piskanje za nepripet pas da odpravit? Meni so na reno servisu rekli, da to ni mogoce
Ali obstaja kaksen dokument, kaj vse se da nastavit oz. sprogramirat v Meganu II?
Ali obstaja kaksen dokument, kaj vse se da nastavit oz. sprogramirat v Meganu II?
etore napisal/-a:ravnokar prpelu megana iz reno servisa. 4l olja, vodna pumpa, garnitura zobati jermen, garnitura mikro jermen, 4 ogrevalne svecke, filter olja, goriva, zraka, klime, hladilna tekocina, dve zarnici, vitrks, cistilo... odprava piskanja pasu, polnenje klime in delo cena 810eur. megane je pa 1,9dci l03 z 76kkm
Mene tudi zanima za Laguno - izklop butastega piskaca....etore napisal/-a:ravnokar prpelu megana iz reno servisa. 4l olja, vodna pumpa, garnitura zobati jermen, garnitura mikro jermen, 4 ogrevalne svecke, filter olja, goriva, zraka, klime, hladilna tekocina, dve zarnici, vitrks, cistilo... odprava piskanja pasu, polnenje klime in delo cena 810eur. megane je pa 1,9dci l03 z 76kkm
Nasel sem piskac, vendar ga nisem potem izklopil, ker ima tudi druge funkcije, kot naprimer piska ce pozabis kartico itd.....
Rad bi pa to bedarijo izklopil, ker vsakic ko se nekam odpeljem poslusam 2 minute tisto nadlezno piskanje...( nikoli se ne privezem niti se nise, niti ne bom...pac beden filing, ne morem se navadit).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
810euretore napisal/-a:ravnokar prpelu megana iz reno servisa. 4l olja, vodna pumpa, garnitura zobati jermen, garnitura mikro jermen, 4 ogrevalne svecke, filter olja, goriva, zraka, klime, hladilna tekocina, dve zarnici, vitrks, cistilo... odprava piskanja pasu, polnenje klime in delo cena 810eur. megane je pa 1,9dci l03 z 76kkm
so mal nori
pa kako da so ti menjal vse 4 grelne svecke ?
ce bi sam naliv vitrex pa to bi prsparu pomoje 50eur...
ce vas pa moti piskanje za pas ce niste pripeti in se ne privezujete.. pa lepo od ksnga starga avta al pa razbitga odrezete pas pa tisga notr butnete in nikol ne piska pa se zaston oz par eur kosta
Jaz se vedno pripenjam, tako da ne potrebujem opozorila. Ce pa grem samo avto preparkirat in se moram pripet, da mi piskas ne najeda, mi pa gre mal na zivce
86-4PJ napisal/-a: ce vas pa moti piskanje za pas ce niste pripeti in se ne privezujete.. pa lepo od ksnga starga avta al pa razbitga odrezete pas pa tisga notr butnete in nikol ne piska pa se zaston oz par eur kosta