Cena velikega servisa - megane II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Bisty
Kraj: Velenje

Cena velikega servisa - megane II

Odgovor Napisal/-a Bisty »

Zanima me cena velikega servisa za megane II sedan.
Se pravi da bi menju vse od sveck, vodne pupe filtrov...
Je pa 1.5 dci

Lp bisty
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Ce bos pelou na pooblascen servis kr prprau okol 500eur :lol:
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
Bisty

Sj nebi pelav na renault servis.Kolk pa pride drugac pri kermu privat?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Odvisno koliko bos odstel za dele. Racunaj nekje od 250eur naprej za material in delo.
Slika
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: Cena velikega servisa - megane II

Odgovor Napisal/-a robertp »

Bisty napisal/-a:Zanima me cena velikega servisa za megane II sedan.
Se pravi da bi menju vse od sveck, vodne pupe filtrov...
Je pa 1.5 dci

Lp bisty
Za 1.9 dCi izven garancije je veliki servis (menjava jermenov in servis) cca 900 EUR na Renault servisu.
Pri mehaniku (pa ne fusar) je isti poseg ocenjen na 500 do 550 EUR (OEM deli; sicer pa racun in garancija).

Oba servisa (od koder imam cene) poznam in lahko povem da sta vredna zaupanja.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Stupo napisal/-a:Odvisno koliko bos odstel za dele. Racunaj nekje od 250eur naprej za material in delo.
Nevem ce je 250 dosti za dele.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

bo dosti :wink:

kolega dau za veliki servis za laguno 1,9 dci, 2005 250eur, z materialom in deli

lp
Uporabniški avatar
Bisty

ok.najlepsa hvala.sj sem tk pricakvau oko 300-400 eur.
Hvala se enkrat
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Pred sabo imam racun velikega servisa za Megane II 1,9dci (brez olja in filtrov - torej samo jermen, crpalka vode, napenjalec in pasasti jermen ter liter hladilne tekocine) iz uradnega servisa in je znesek 347,26eur, od tega delo 125,71eur.
ali086
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a ali086 »

V sentjurju ti ga naredi za cirka 350 eur,saj tk je men reko za laguno 19 dci.
Pa fajn delajo.Tist peb ko dela se spozna in naredi orng.
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

ravnokar prpelu megana iz reno servisa. 4l olja, vodna pumpa, garnitura zobati jermen, garnitura mikro jermen, 4 ogrevalne svecke, filter olja, goriva, zraka, klime, hladilna tekocina, dve zarnici, vitrks, cistilo... odprava piskanja pasu, polnenje klime in delo cena 810eur. megane je pa 1,9dci l03 z 76kkm
Uporabniški avatar
sandib
Kraj: Dob

Odgovor Napisal/-a sandib »

Torej se piskanje za nepripet pas da odpravit? Meni so na reno servisu rekli, da to ni mogoce :?

Ali obstaja kaksen dokument, kaj vse se da nastavit oz. sprogramirat v Meganu II?

etore napisal/-a:ravnokar prpelu megana iz reno servisa. 4l olja, vodna pumpa, garnitura zobati jermen, garnitura mikro jermen, 4 ogrevalne svecke, filter olja, goriva, zraka, klime, hladilna tekocina, dve zarnici, vitrks, cistilo... odprava piskanja pasu, polnenje klime in delo cena 810eur. megane je pa 1,9dci l03 z 76kkm
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

etore napisal/-a:ravnokar prpelu megana iz reno servisa. 4l olja, vodna pumpa, garnitura zobati jermen, garnitura mikro jermen, 4 ogrevalne svecke, filter olja, goriva, zraka, klime, hladilna tekocina, dve zarnici, vitrks, cistilo... odprava piskanja pasu, polnenje klime in delo cena 810eur. megane je pa 1,9dci l03 z 76kkm
Mene tudi zanima za Laguno - izklop butastega piskaca....
Nasel sem piskac, vendar ga nisem potem izklopil, ker ima tudi druge funkcije, kot naprimer piska ce pozabis kartico itd.....
Rad bi pa to bedarijo izklopil, ker vsakic ko se nekam odpeljem poslusam 2 minute tisto nadlezno piskanje...( nikoli se ne privezem niti se nise, niti ne bom...pac beden filing, ne morem se navadit).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

810eur :shock: :shock: :shock:

so mal nori :roll:

pa kako da so ti menjal vse 4 grelne svecke ? :roll: pa zarnce obe?

ce bi sam naliv vitrex pa to bi prsparu pomoje 50eur...

ce vas pa moti piskanje za pas ce niste pripeti in se ne privezujete.. pa lepo od ksnga starga avta al pa razbitga odrezete pas pa tisga notr butnete in nikol ne piska pa se zaston oz par eur kosta :wink:
Slika
Uporabniški avatar
sandib
Kraj: Dob

Odgovor Napisal/-a sandib »

Jaz se vedno pripenjam, tako da ne potrebujem opozorila. Ce pa grem samo avto preparkirat in se moram pripet, da mi piskas ne najeda, mi pa gre mal na zivce :evil:
86-4PJ napisal/-a: ce vas pa moti piskanje za pas ce niste pripeti in se ne privezujete.. pa lepo od ksnga starga avta al pa razbitga odrezete pas pa tisga notr butnete in nikol ne piska pa se zaston oz par eur kosta :wink:
Odgovori