Tezave z menjalnikom Renault Scenic 1.9dci,l.2005
Tezave z menjalnikom Renault Scenic 1.9dci,l.2005
Lp..Imam tezave z menjalnikom..Ze nekaj casa mi gre nekoliko tezje menjati v drugo prestavo,danes pa se mi je zgodilo,da mi sploh ni slo menjati,ko je avto bil prizgan..Ce sem pa avto ugasnil,pa je slo normalno menjavati..Kaj bi bilo narobe z menjalnikom in ce kdo ve koliko stane novi menjalnik za tega Scenica?Hvala za odgovore...
Re: Tezave z menjalnikom Renault Scenic 1.9dci,l.2005
Pa ne kar kuj menjalnika zamenjat no... Koliko imas km? Kaj pa olje v menjalniku, mogoce pletencie (prenosi) med rocko in samim menjalnikom? Sinhroni?kirsa1 napisal/-a:Lp..Imam tezave z menjalnikom..Ze nekaj casa mi gre nekoliko tezje menjati v drugo prestavo,danes pa se mi je zgodilo,da mi sploh ni slo menjati,ko je avto bil prizgan..Ce sem pa avto ugasnil,pa je slo normalno menjavati..Kaj bi bilo narobe z menjalnikom in ce kdo ve koliko stane novi menjalnik za tega Scenica?Hvala za odgovore...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Re: Tezave z menjalnikom Renault Scenic 1.9dci,l.2005
Saj upam in si zelim,da ni nekaj hudo narobe in da bi potem moral zamenjati menjalnik,ker je to verjetno velik strosek...robertp napisal/-a:Pa ne kar kuj menjalnika zamenjat no... Koliko imas km? Kaj pa olje v menjalniku, mogoce pletencie (prenosi) med rocko in samim menjalnikom? Sinhroni?kirsa1 napisal/-a:Lp..Imam tezave z menjalnikom..Ze nekaj casa mi gre nekoliko tezje menjati v drugo prestavo,danes pa se mi je zgodilo,da mi sploh ni slo menjati,ko je avto bil prizgan..Ce sem pa avto ugasnil,pa je slo normalno menjavati..Kaj bi bilo narobe z menjalnikom in ce kdo ve koliko stane novi menjalnik za tega Scenica?Hvala za odgovore...
Problem z sklopko Laguna II Letnik 03.
Imam podoben problem padla mi je pedalka za sklopko čisto na poden in ko je auto prizgan mi negre v brzino pa sem menju olje ter cilinder sklopke in fedro pa imam se vseeno probleme.Imam pa Laguno letnik 03.Prosim da mi gdo pomaga če je meu isti problem.Lp
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Ravnokar iz delavnice s podobnim problemom, najverjetneje je šel potisni ležaj, ker je hidravlični in iz gume/plastike ter je verjetno počil in teče olje ven, to se je na tem scenicu dogajalo, na koncu nam je uspelo po tem ko smo vse drugo zamenjali in ni pomagalo 
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
RobMayth napisal/-a:Ravnokar iz delavnice s podobnim problemom, najverjetneje je šel potisni ležaj, ker je hidravlični in iz gume/plastike ter je verjetno počil in teče olje ven, to se je na tem scenicu dogajalo, na koncu nam je uspelo po tem ko smo vse drugo zamenjali in ni pomagalo
Tako je pri meni sem menju cilinder ki je na pedalki od sklopke in je iz plastike danes grem k mehaniku k dela skoz z renaulti in pravi da bi naj biu spet pokvarjen ta cilinder kajti pedalka od sklopke je padla in ima zraka več kot pou in nvm zdj aje spet to to al kej druzga.Lp