en3rgie napisal/-a:Mojmu senzorju za temp. se je zmesalo ... uzun je -5 , on mi kaze 15 stopinj. Kaj bi lahko blo .. poleti mi kaze pa normalno ... samo zima ga zjebe.
Narobe ni cist nc druzga kot da je crknil termometer v desnem ogledalu.
Zadevo je treba zamenjat, ce bos hotel da deluje normalno.
robertos napisal/-a:ubistvu sm se jaz kr navadu na extremne temperature tud poleti do -36 stopinj hahaha. nisem ga kupu pol.glede premontaze pa pomoje da ni tezko. kak konektorcek ma pa istaknes pa novga montiras.
V bistvu ga nima. Pocvikas star kabel , olupis izolacijo, nataknes bozirko, zadevo pocinis, nato se bozirko pogrejes in to je to.
Lahko se malo dodatno zascitis z izolirjem in to je vsa znanost.
a je kdo ze probal varijanto da bi gor nalotal senzor od termometrov za zunanjo uporabo? ko je ponavadi enota notri, senzor pa prek kabla zunaj. ima isto 2 zicke. vcasih je blo po 10-15eur to v trgovinah
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več
vepar napisal/-a:a je kdo ze probal varijanto da bi gor nalotal senzor od termometrov za zunanjo uporabo? ko je ponavadi enota notri, senzor pa prek kabla zunaj. ima isto 2 zicke. vcasih je blo po 10-15eur to v trgovinah
Mislm da ne bo slo.
Mora biti zadeva ki je identicna....
a so kje slike o sami menjavi senzorja? Zanima me predvsem, kako odstranit sam pokrov ogledala in tiste plastike od znotraj, ko je palcka za nastavljat ogledalo.