Pri menjavi brzine, cuden zvok
Pri menjavi brzine, cuden zvok
Zanima me ce je ze kdo imel isti problem oz. ce kdo pozna resitev!
Ko menjam iz 1. v 2. itd do 5., se pojavlja cuden zvok ki prihaja iz podvozja!
Kot da bi motor ob vibracijah skripal. iaah tako nekako naredi!
Pa ce naekrat spusti gas se ponovno pojavi ta zvok!
Ali je mozno da je kaj narobe z sklopko, da ima mogoce "luft" ali kaj podobnega?
Hvala za odgovore
LP
Ali je mozno da je kaj narobe z sklopko, da ima mogoce "luft" ali kaj podobnega?
Hvala za odgovore
LP
mogoce nosilec motorja ali menjalnika
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Re: Pri menjavi brzine, cuden zvok
Skoda, da ne vemo, za kateri avto se gre.Denkooo napisal/-a:Zanima me ce je ze kdo imel isti problem oz. ce kdo pozna resitev!
Hvala za odgovore
LP
Moja Laguna II dela enako, s tem da: ko je avto na mestu in rocko iz polozaja 0 premaknem v levo proti 1. ali 3. brzini. Slisi se nekako tako dnc. Kot da bi se menjalnik "dotikal" necesa. Drugace rocka gre super tekoce brez posebnosti.Denkooo napisal/-a:Gre za Laguno 2001, 1.8, 16V
Verjetno res, da je skrit kaksen crnec not!
Pri meni verjetno ni kriv menjalnik. Slisi se tako, kot da bi se dotikalo tistega zascitnega pleha, ki je nad celim auspuhom. Poleti je zena 1x nasedla z
na neko skalo ali nek beton
, in se je ta pleh malce zvil. Nato smo ga nekaj popravljali
, samo verjetno ne devolj natancno
Zdaj pa je malce
, da bi lazil pod avto 
Naj se napisem, da skripa tudi ce je avto v visji brznini peljem se pa pocasi tako da pride do vibracij motorja! Tukaj se spet pojavi zanimiv oz. isti zvok!
Sedaj se pa na zadnjo os!
Ko se peljem preko lezecega policaja je v prtljazniku slisat kot da prva pomoc in trikotni skacejo! Vse skupaj sem odstranil in se spet pelajl preko lezecega!
Na koncu ugotovim da morajo ta zvok dajati amortizeri, vsaj jaz si tako mislim! Ali se da to kaj podmazat ali je kaj hujsega?
Sedaj se pa na zadnjo os!
Ko se peljem preko lezecega policaja je v prtljazniku slisat kot da prva pomoc in trikotni skacejo! Vse skupaj sem odstranil in se spet pelajl preko lezecega!
Na koncu ugotovim da morajo ta zvok dajati amortizeri, vsaj jaz si tako mislim! Ali se da to kaj podmazat ali je kaj hujsega?

Clio je zakon!