Gre za megana 96 letnik, stvar pa je naslednja. Do sedaj sem imel iglo za temperaturo na 2 crtici od 6 in to vedno. Ne glede na to koliko sem ga tiscal. Sedaj pa je ze cetrti dan ko mi vedno kaze med 2 in 3, ucasih celo 3. Ok boste rekli nig deal...

ze res ampak potem pa mi sred voznje se uzge rdeca lucka za hladilno tekocino. Uzamem prirocnik (da bo zihr) in pise da kao nej ustavim in pustim v praznem teku 1-2min da se masina ohladi, takrat naj bi tudi lucka izginila. Preverim naj tudi nivo hladilne tekocine.
Naj povdarim da po termostatu avto sploh se ni pregreval. Tekocina je skoraj do maximuma. Jebiga, domov sem se moral pripeljati. Umes sem se ustavil za cca 4ure tako da je bil avto cisto hladen ko ga uzgem a glej hudica lucka spet gori

Tekocine dovolj, avto hladen... "Za koga kurca spet svetis!?" In tudi na poti nazaj je bil termostat na skoraj 3 crtici, ni sel cez. Bojim pa se da bo kdaj ko bom na poti cist odpoedalo use potem pa sem v .... no, tam kjer ne zelim bit
Torej je imel kdo podobne izkusnje? Se da to kako popravit? Je mogoce samo senzor zjeban? Mam obcutek kot da mi nece hladilne tekocine vlect not ampak potem bi lahko jajca pekel na masini tako bi se mogla segret
Eventuelno bo treba do mehanika ampak kolkr tuki racunajo za uro me kar srat prime ko sam pomislim... Torej ideje kako se tega znebit so zelo dobrodosle

Hvala
LP