WinXP & ADSL Modem

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

blue tornado napisal/-a:Evo link od SP2!!

http://www.microsoft.com/athome/securit ... hoose.aspx
Pa kaj ti ne beres kaj jaz pisem? Pravim, da je navoljo preko windows updejta.. reko pa sem tudi, da mi daj link, kjer bom lahko potegno celoten paket dol.. torej SP2!
tega pa se MS ni dal vem!

lp
Uporabniški avatar
birkoff

BoneS napisal/-a:xpji preeglejujeo mrezo zato traja par minut.A mas modem na mrezno ali na usb prkloplen? (pa kteri antivirusnik)
To ne more biti res.. ker mrezo sem mel ze prej porihtano (predno sem priklopo modem) pa je zadeva delala tekoce.. Je pa mozno, da zaradi modema kaj isce ali kaj pac dela.. No sedaj pa sem reso tako, da sem priklopo modem preko switcha in dela!
AV pa mam NOD32!

Lp, birk
Uporabniški avatar
blue tornado

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

birkoff napisal/-a:
blue tornado napisal/-a:Evo link od SP2!!

http://www.microsoft.com/athome/securit ... hoose.aspx
Pa kaj ti ne beres kaj jaz pisem? Pravim, da je navoljo preko windows updejta.. reko pa sem tudi, da mi daj link, kjer bom lahko potegno celoten paket dol.. torej SP2!
tega pa se MS ni dal vem!

lp
Pi*** si razvajen!!!!Poglej mal po teh straneh,pa si najdi,kje si lahk das dol!!!!
Uporabniški avatar
birkoff

blue tornado napisal/-a:Pi*** si razvajen!!!!Poglej mal po teh straneh,pa si najdi,kje si lahk das dol!!!!
Stari nisi dojel bistva mojih postov.. ne gre se zato, da bi bil razvajen ali da nebi najdo linkov.. gre se zato, oz. hocem ti povedat, da je SP2 navoljo zaenkrat se SAMO preko WindowsUpdejta. Tak, da bi downloadal recimo 300mb velik file, pa bi bil to SP2, pa se ne..

Ok zaj?

Mas sicer beta, RC1, RC2, reloaded verzije, ki pa se niso FINAL.

Lp, birk
Uporabniški avatar
blue tornado

birkoff napisal/-a:
blue tornado napisal/-a:Pi*** si razvajen!!!!Poglej mal po teh straneh,pa si najdi,kje si lahk das dol!!!!
Stari nisi dojel bistva mojih postov.. ne gre se zato, da bi bil razvajen ali da nebi najdo linkov.. gre se zato, oz. hocem ti povedat, da je SP2 navoljo zaenkrat se SAMO preko WindowsUpdejta. Tak, da bi downloadal recimo 300mb velik file, pa bi bil to SP2, pa se ne..

Ok zaj?

Mas sicer beta, RC1, RC2, reloaded verzije, ki pa se niso FINAL.

Lp, birk
Pa ce ti pravim,da sem jaz imel SP2 ze na disku,bilo je okoli 280 mb!!!Pa ne preko winupdate-a.... :lol: :? 8) Dokoncna verzija!!!
Uporabniški avatar
birkoff

blue tornado napisal/-a:Pa ce ti pravim,da sem jaz imel SP2 ze na disku,bilo je okoli 280 mb!!!Pa ne preko winupdate-a.... :lol: :? 8) Dokoncna verzija!!!
In zakaj si tako preprican da je bil FINAL verzija?
Ce nimas linka z MS strani, nimas nic :)
Jaz mam tudi xpsp2.exe nekaj 100 mb velki.. samo kaj ce je to "kr neki" :)
Uporabniški avatar
blue tornado

birkoff napisal/-a:
blue tornado napisal/-a:Pa ce ti pravim,da sem jaz imel SP2 ze na disku,bilo je okoli 280 mb!!!Pa ne preko winupdate-a.... :lol: :? 8) Dokoncna verzija!!!
In zakaj si tako preprican da je bil FINAL verzija?
Ce nimas linka z MS strani, nimas nic :)
Jaz mam tudi xpsp2.exe nekaj 100 mb velki.. samo kaj ce je to "kr neki" :)
Stari,res se mi ne da linka iskat zdaj,ko imam windowse,ki ze imajo instaliran SP2!!Mal si preberi moje poste,pa bos videl,da sem SP2 ze imel da disku(okoli 280 mb),pa sem potem vse izgubil,ko sem formatiral!!Lahk ti ga pa zrihtam od kolega,ki se to ima..... :roll:
Uporabniški avatar
birkoff

Mas mogce kaj tekega.. http://download.microsoft.com/download/ ... P2-ENU.exe
oz. si imel? :)
Uporabniški avatar
blue tornado

birkoff napisal/-a:Mas mogce kaj tekega.. http://download.microsoft.com/download/ ... P2-ENU.exe
oz. si imel? :)
Mislim,da je bilo nekaj takega..... :D
Uporabniški avatar
birkoff

Pol pa se nehaj prepirat, ker je to SP2 Reloaded - kao neki "veliki" popravek.. v katerem je baje vkljucenih polno malih popravkov.. :)
Uporabniški avatar
blue tornado

birkoff napisal/-a:Pol pa se nehaj prepirat, ker je to SP2 Reloaded - kao neki "veliki" popravek.. v katerem je baje vkljucenih polno malih popravkov.. :)
Ze imas windowse,ki ze imajo instaliran SP2?
Uporabniški avatar
birkoff

Nisem downloadal, ker nebom formatiral zaj. Pa tudi ce tak pogledas.. ce ni se uradne final izdaje, tudi v tisti windows ne more biti vkljucena ane? :D
Uporabniški avatar
blue tornado

birkoff napisal/-a:Nisem downloadal, ker nebom formatiral zaj. Pa tudi ce tak pogledas.. ce ni se uradne final izdaje, tudi v tisti windows ne more biti vkljucena ane? :D
V nadzorni plosci ima kar nekaj nastavitvenih ikon za zascito....
Uporabniški avatar
birkoff

Vem ja da so novosti v SP2.. mas kao izboljsan firewall, pa neki nadzorni center pa neke fore..
Uporabniški avatar
blue tornado

birkoff napisal/-a:Vem ja da so novosti v SP2.. mas kao izboljsan firewall, pa neki nadzorni center pa neke fore..
Nic kao!!!!Za vsako p******jo te sprasuje in zahteva potrditve ali zavrnitve,potem ze najbrz dela,kaj mislis?!! :twisted: :? :lol: :lol:
Odgovori