Pa kaj ti ne beres kaj jaz pisem? Pravim, da je navoljo preko windows updejta.. reko pa sem tudi, da mi daj link, kjer bom lahko potegno celoten paket dol.. torej SP2!
tega pa se MS ni dal vem!
lp
To ne more biti res.. ker mrezo sem mel ze prej porihtano (predno sem priklopo modem) pa je zadeva delala tekoce.. Je pa mozno, da zaradi modema kaj isce ali kaj pac dela.. No sedaj pa sem reso tako, da sem priklopo modem preko switcha in dela!BoneS napisal/-a:xpji preeglejujeo mrezo zato traja par minut.A mas modem na mrezno ali na usb prkloplen? (pa kteri antivirusnik)
Stari nisi dojel bistva mojih postov.. ne gre se zato, da bi bil razvajen ali da nebi najdo linkov.. gre se zato, oz. hocem ti povedat, da je SP2 navoljo zaenkrat se SAMO preko WindowsUpdejta. Tak, da bi downloadal recimo 300mb velik file, pa bi bil to SP2, pa se ne..blue tornado napisal/-a:Pi*** si razvajen!!!!Poglej mal po teh straneh,pa si najdi,kje si lahk das dol!!!!
Pa ce ti pravim,da sem jaz imel SP2 ze na disku,bilo je okoli 280 mb!!!Pa ne preko winupdate-a....birkoff napisal/-a:Stari nisi dojel bistva mojih postov.. ne gre se zato, da bi bil razvajen ali da nebi najdo linkov.. gre se zato, oz. hocem ti povedat, da je SP2 navoljo zaenkrat se SAMO preko WindowsUpdejta. Tak, da bi downloadal recimo 300mb velik file, pa bi bil to SP2, pa se ne..blue tornado napisal/-a:Pi*** si razvajen!!!!Poglej mal po teh straneh,pa si najdi,kje si lahk das dol!!!!
Ok zaj?
Mas sicer beta, RC1, RC2, reloaded verzije, ki pa se niso FINAL.
Lp, birk
In zakaj si tako preprican da je bil FINAL verzija?blue tornado napisal/-a:Pa ce ti pravim,da sem jaz imel SP2 ze na disku,bilo je okoli 280 mb!!!Pa ne preko winupdate-a....![]()
![]()
Dokoncna verzija!!!
Stari,res se mi ne da linka iskat zdaj,ko imam windowse,ki ze imajo instaliran SP2!!Mal si preberi moje poste,pa bos videl,da sem SP2 ze imel da disku(okoli 280 mb),pa sem potem vse izgubil,ko sem formatiral!!Lahk ti ga pa zrihtam od kolega,ki se to ima.....birkoff napisal/-a:In zakaj si tako preprican da je bil FINAL verzija?blue tornado napisal/-a:Pa ce ti pravim,da sem jaz imel SP2 ze na disku,bilo je okoli 280 mb!!!Pa ne preko winupdate-a....![]()
![]()
Dokoncna verzija!!!
Ce nimas linka z MS strani, nimas nic
Jaz mam tudi xpsp2.exe nekaj 100 mb velki.. samo kaj ce je to "kr neki"
Mislim,da je bilo nekaj takega.....birkoff napisal/-a:Mas mogce kaj tekega.. http://download.microsoft.com/download/ ... P2-ENU.exe
oz. si imel?