Omejitev ramov v windowsih/delema s procesorjem/HDMI

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

http://www.cyberport.de/item/9108/992/0 ... t-vhp.html

jz sm se odlocu za tegale in je tudi narocen ze... maximalno dva dneva se pocakam s placilom, da vidim, ali bodo tudi onega z intelom in 4gb znizali, pa pol preklicem to narocilo, drgac pa mislim, da je to to (cakam pa se na tega )

p.s. tako zgodaj pokonci zaradi izpita, prej sm bil prevec len :roll:
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Upam da ti bo dobro sluzil! :wink: Ce imas moznost, si pred nakupom oglej enak racunalnik! Kako je pa z mwst, dobis povrnjeno?
Slika
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

Stupo napisal/-a:Upam da ti bo dobro sluzil! :wink: Ce imas moznost, si pred nakupom oglej enak racunalnik! Kako je pa z mwst, dobis povrnjeno?
ga v slo ni za dobit, sem pa gledu ta cenovni rang pri Fujitsu-siemensu in sem kr zadovoljen. sej za tak denar spet ne pricakujem ne vem cesa...

ne, davka pa ne dobim nazaj, sej nekje ga mors placat in je pac placan ze znotri EU.
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Si ga ze narocil? 8)
Slika
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

jurre napisal/-a:ja, pri prenosniku bi jaz tud vzel raje intel...kaksen core 2 duo :D mislim, da se vedno poseka AMD, ceprav se pri navadnih racunalnikih ne grejejo vec toliko tko vcasih.
Z ramom znas imet probleme, za 4gb bos moral met 64bitne XPje, tam ti pa kaksen normalne program ne bo deloval... 64bitnih pa itak ne veliko.
HDMI mas v glavnem za priklop zunanjega monitorja, da priklops laptop na plazmo, ce jo imas :lol:
na 64 bitnih winsih je bilo 2-3 leta tako da nisi dobil kakega programa, zdaj ni vec tega....iz lastnih izkusenj govorim (2 leti sem na win XP x64)....
Odgovori