Megane II, plasticna blenda med vrati selesti
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Megane II, plasticna blenda med vrati selesti
Zdravo!
Imam eno manjso tezavo. Blenda med vrati na Meganu II mi selesti pri visjih hitrostih. Sem zadevo malo popustil in na obeh straneh privzdignil in se mi zdi, da se je slisal selest malo manj, danes pa sem obe zategnil do konca in je zadeva spet bolj glasna. Moti me ravno zato, ker mi poje na levo uho, pa bi to rad odpravil. Je imel kdo podobne tezave? Kaj mi je storiti?
Imam eno manjso tezavo. Blenda med vrati na Meganu II mi selesti pri visjih hitrostih. Sem zadevo malo popustil in na obeh straneh privzdignil in se mi zdi, da se je slisal selest malo manj, danes pa sem obe zategnil do konca in je zadeva spet bolj glasna. Moti me ravno zato, ker mi poje na levo uho, pa bi to rad odpravil. Je imel kdo podobne tezave? Kaj mi je storiti?
- djordjevic
Saj ves, tista plastika med sipama sprednjih in zadnjih vrat. Tam imas en zvezdast vijak. Ce ga odvijes, vidis, da je navoj navrtan v en taki hecni guma-plastik material. No, to blendo lahko spustis do roba dol ali potegnes do roba gor. Vse skupaj je lufta za kaki centimeter po moje. Pa sem pogledal, do kod je pri dedeju - do konca gor. Sem odtegnil svojo in potegnil gor in zategnil, ampak ne cisto do konca. In je zvizgalo manj. Potem pa sem privil do konca in je bolj glasno. Ko spet kaj dobim oni kljuc v roke, bom malo odtegnil, pa za hec blendo spustil do spodnjega roba, da vidim, ce bo kaj razlike. Pri dedeju recimo nisem opazil, niti pri visjih hitrostih, da bi kaj selestelo. Saj ves, renault pac. Ce nimas cricka, se najde kaj drugega. 
- djordjevic
- djordjevic
Ena zanimiva ugotovitev. Ko sem se z avtom prvic peljal po dezju, je bila zadeva sumljivo tiho - brez sumov. Vceraj sem opral avto in ga nisem obrisal, torej sem se peljal z mokrim, in glej ga zlomka, spet ni bilo ne duha ne sluha o sumenju. Sem pa na zadnjem servisu govoril s serviserjem in mi je rekel, naj pripeljem avto, ko bom imel kaj casa, on pa tudi. Da se da zadevo odpravit, samo potrpezljiv moras bit.