Sluzbeni stroji :)

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

Sluzbeni stroji :)

Odgovor Napisal/-a žabc »

tle pa lohka predstaumo se nase druge stroje tud ce ni renault d se naumo cudn gledal ce se vidmo kje na cest

Slika

Slika

najjaca tablca 8)
Slika
Uporabniški avatar
Terminator
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a Terminator »

no pa de predstavim se moj vozni park :lol:

Renault kangoo 1.4 75KM, 2000 (avto je imel ze totalko)

Slika
top speed:
Slika

Ford Transit 2.0 D 100KM, 2004 (tega sm jz mav krstiv)

Slika
top speed:
Slika

Peugeot Boxer 2.2 HDI 100KM, 2006 (menjana turbina)

slika se pride...
top speed:
Slika
I`ll be back!
VOLVO driver :D

PRODAM ;)
Uporabniški avatar
Terminator
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a Terminator »

haha :lol: sam res primy :D

Drgac pa ne ne grejo vec, to je max kar iztisnem iz njih. Pr Pezoju unih 170+ s pomocjo zaleta in majhnega klanca (navzdol seveda)

miko totalko je pa kangla dozvela, ko je stala na miru, ker mi jo je en z tovornjakom zapel :(

Slika

Tole so ocenili kot totalko oz. 100eur manj :D Sam sem prej razbil steklo na ogledalu in ob nesreci rekel da je bil prej cel :P konec lanskega leta pa ga je direktor, tako da spet cakam na zrtev, da mi nekdo placa ogledalo... Se kdo javi? aja mimogrede tehnicnega sem naredil brez ogledala hahahaha :D

pa v cerknici smo sli na kofe in ko smo se hoteli odpeljati, sem videl enega debila z meganom da gleda naprej in vozi nazaj in se mu zanalasc nisem umaknil :lol: lepo sem zategnil rocno in cakal da se zaleti. Sam policija itaq nc ne nardi, tko da je ostal tko k je :/

Slika
I`ll be back!
VOLVO driver :D

PRODAM ;)
piksna

Odgovor Napisal/-a piksna »

Tole je pa moj sluzbeni voz :D
Slika

Sva pa tud ze imela karambol.
Sm mu odtrgov kolo :oops:
Uporabniški avatar
žabc

Odgovor Napisal/-a žabc »

peugeot boxer 2.2. HDI letnik 2007 8)
Slika
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

evo moj sluzben avto, espace 2.0 105KM :D
Slika
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Glede na to da sem prek studenta velik delu, mam celo rizo sluzbenih vozil, slik pa zal ne:

- Renault 4 TLJ (pizza boy) :D
- Fiat Ducato Maxi
- Renault Master
- Peugeot Boxer
- Renault Traffic
- Kia Clarus Combi
- VW Sharan
- Mercedes A160 CDI 8)
- Smart :twisted:
- Mercedes Vito
- zihr se kerga pozabu! :D

in trenutno sluzbeno vozilo: Citroen Berlingo 1.6 HDi (66kW, let. 2006, 24800km)
Slika

Vecinoma ga sicer nadrejeni vozi, sam ga lahk kamot pozdravite al pa mu poblendate. Mene tud kr vsi "poznajo" ko se z njim vozim! :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

zaenkrat je ta, premium 340, naj bi blu pa v roku enga mesca tak 370, al pa 400 ;):

Slika

Slika

Slika

Tu je pa dns iz kopra, grejo pa teli karavani za zagreb jutr ob 3h zjutri ;).

sej ku bom drucga dubu, ga bom pa kr na forumu predstavu, k je glih reno. :D
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

jst sm meu masterja 2.5 DCI 140 KM, pa je sou tud k prasica! :twisted:
campuska je bla pa bol svoh :lol:

duli, a to si zdej na novo zaceu furat? :D
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

pa moj sluzbeni 8)

ta bel..

430KM- cipan cez 500KM :P :D 8)

Slika
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
B|ind

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Fiat Ducato 2.8 JTD in Ford Fiesta 1.3 :D
Slike ob priliki :)
Smo pa imeli Kangooja ki je imel 380 000km prevozenih je pa pred kratkim sou na vecne avtoceste :lol:
Je blo treba sabo vozit kakih 5l olja non stop :D
Uporabniški avatar
Duli

86-4PJ napisal/-a:duli ti furas sleparja ? :shock: nc ne poves :wink:

baje da je avte najslabs vozt ... sleparji pa to..ciz v podnu...cim nekam zapeles na robnik vse skp spod potrgas...trdo vse skp..nbenga udobja.. res to ?

5 GTT huuud DAF 8) like it :oops: kje pa ti vozis ?
al sm sele na novu tu. :) men je avet najbuls, sm samu tu hotu it furat. drgac pa ja placa u kabini je dost mn, k ni niti prbliznu stojne visine, si pa zatu prek cata kle vikende doma. :) trdo je pa glihtaku kot kjerkol drugje, nc slabs. glede robnikov je pa res ja, k je prikolca cist do tau skor, ucas se u kerm rondoju po tleh podgrne, ce je izhod iz rondoja u hrib. pa na puklih tut. potrgat nimas pa kej, zvijes pa hitr lahku kej pr nadgradnji. ce bos pa zapeu ku hajvan, bos pa itak z usako use sfuku. :) drgac pa tule, kar se avte fura, so usi prikolicarji kle u sloveniji, ni nobenga sleparja. ;) samu mas dve vrste pol prikolicarja, tacga k mam js, al pa tacga, k jih na prikolco 7 nalozis, pa na masino 3. kle na tega jih gre pa na prikolco 5 pa na masino 5. ;)
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

Mya, Euro Tek ima sleper prikolico za kamione pa te scene vozit za avte pa itq d ne... :wink:
Evo par fotk (prve tri so iz Euro Tek/ove strani!):
Slika Slika Slika Slika Slika Upload Jpg with PicTiger
Na zadnjih dveh slikah je pa od mojga ata mrcina :P 8)
Slika
Uporabniški avatar
Duli

tistle premium je za avte klele na tej sliki je ubistvu slepar (traktor), ker se ta lohrova nadgradnja nasadi na tisto sedlo, k se drugac prikolca. :) sm drgac pa ne vem ce zarad dolzine prikolce spada pod prikolicarja al sleparja, do 12m je mnde se prikolicar al kaku. sm prakticno je pa slepar, ja. teh premiumov majo pr euroteku najvec, s tako nadgradjo. sj js bom tut dubu al tacga kot je ta, samo z mal drugacno pa glihtku novo nadgradnjo, al pa tacga kot mam zdj, samo da je novejsi model, pa novejs nadgradnja. pr "nasem sleparju" je pac tu prednost, da bo nadgradnja se za dougu, traktor se bo pa mnde hmal zamenu, tku da zarad tega bi raj sleparja po en stran, po drugi je pa tku, da je sleparja mau bul zafukanu nalagat kot prikolicarja, ker je treba vec stvari lomt na prikolci, pa priprava za nalaganje je daljsa. :) je pa pr tem "sleparju" cist enostavno nadgradnjo snet, ker je samu nasajena gor pa prsraufana in pol lahku vleces sleparsko prikolco komot. tku so kle mislni nardit za tega mojga bodocga (ce bom tega dubu), sm pol je mnde neki predelanu pr nadgradnji, pa nebi pasala na mercedezov traktor, je pa sef kr nouga mercedesa pa cist novo nadgradnjo narocu temu soferju, k zdj fura tega sleparja. :)

pr euroteku majo pa tiste mane, s tavisoko kabino tut, sej udobni so ful pa prostorni, samu za nalagat so pa zafukani, ker morjo glih tku po 10 avtov furat, in pol jih ma za kabino u treh vrstah zalomlene skori. nalagas dougu, pa tut predn se navads, traja.

drgac pa u tork grem sicer z magnumom u strasbourg (tablca, tub ti furu, a? :D), sm tu "izredno" k se neki mnde mudi za nazaj pol u avstrijo nalozit u sredo al cetrtek. tku da greva dva skupi z enim kamjonom. drgac bom pa 100% na straserjih ustou, ker je zanimivu bul, kot pa ceradar, usaj men. pa se veci izziv je, k je dalsi kamjon. :)

tablca, pa hvala enako za lepe zelje. :)
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Evo se moj stroj:

Najprej sem imel Masterja (se vidi zadaj) :lol:
Slika

Potem tudi kaksnega traffica in kangooja, ampak imam slike na drugem racunalniku.

V drugi firmi sem imel forda tourneo connect:
Slika

Pa opel merivo:
Slika

Zdej mam pa tale modr stov, zaletu se nisem se nikamor z njim, samo je ze malo razmajan ker je precej v letih, pa kdaj se zataknejo kolescki in gre samo v eno smer :cry:
Slika

Imamo pa tudi octavie in kangooje, ampak jih studentje ne smemo uporabljati :x
Slika
Odgovori