kako napelat kabl iz kabine do masine?clio2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
pitbul
Kraj: lj

kako napelat kabl iz kabine do masine?clio2

Odgovor Napisal/-a pitbul »

kot ze napisano me zanima ce je kaka luknja pod armaturko v velikosti kabla za ojacevalec.sm se 3 ure zajebavu pa mi vec kot unicit par stvari ni ratalo :mad: gre se pa za clio2 2001-un z lecami :) ce kdo ve ga mu dam za pivo :squarewink:

lp nejc
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: kako napelat kabl iz kabine do masine?clio2

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

pitbul napisal/-a:kot ze napisano me zanima ce je kaka luknja pod armaturko v velikosti kabla za ojacevalec.sm se 3 ure zajebavu pa mi vec kot unicit par stvari ni ratalo :mad: gre se pa za clio2 2001-un z lecami :) ce kdo ve ga mu dam za pivo :squarewink:

lp nejc
Ja madona to pa res ni problem :lol:
Spredaj v motornem delu na pozarni steni imas cepe, kjer grejo kabli v kabino in ce mas kakega frej speljes tam in potem zasilikoniras, ce pa je plac pa zraven ostalih kablov speljes.
Z notranje strani pa kabel ven prileze pod armaturo, pod tapecirungo.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
pitbul

:) Tommy30 sem pogledu tudi pod tapetami pa nism nc najdu :o tm pr kablih za varovalke ma konektor,pri zajli za gas ni prostora pri ventilaciji tud ne...nevem a bom mogu res vrtat lukno ali ima kdo lazji nacin :? :D
p.s. sem ze par ojacevalcev zvezu pa nikoli ni bilo problema :?
Uporabniški avatar
Tommy30

pitbul napisal/-a::) Tommy30 sem pogledu tudi pod tapetami pa nism nc najdu :o tm pr kablih za varovalke ma konektor,pri zajli za gas ni prostora pri ventilaciji tud ne...nevem a bom mogu res vrtat lukno ali ima kdo lazji nacin :? :D
p.s. sem ze par ojacevalcev zvezu pa nikoli ni bilo problema :?
Nc ni treba lukne vrtat, plac, poleg sopa kablov, ki gre skozi pozarno steno mora biti....
Mi smo tud ze na cliotih montiral ojacevalc, bp.
Uporabniški avatar
Tommy30

Aja se to..... kable od accuja kr ob haubi, pol pa mas skoz mal sipo odprto na voznikovi strani, in kabel kr cez speles.... :lol:
mal heca.....
Lukno isci iz motornega dela proti notranjosti...., ce se ne motim, smo mi prisli s kablom v avto za sovoznikovim predalom, pod Airbagom.
Uporabniški avatar
pitbul

hvala bom jutr na sihtu pogledu pa upam tud najdu plac,ce ne ga bom pa res cez sipo potegnu :D :D
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

poglej za pedalom sklopke oz bremze... tm mas stoposto te kable cez spelane :wink:
Slika
Uporabniški avatar
pitbul

hvala mam ze zrihtan :D
Odgovori