lp nejc
kako napelat kabl iz kabine do masine?clio2
kako napelat kabl iz kabine do masine?clio2
kot ze napisano me zanima ce je kaka luknja pod armaturko v velikosti kabla za ojacevalec.sm se 3 ure zajebavu pa mi vec kot unicit par stvari ni ratalo
gre se pa za clio2 2001-un z lecami
ce kdo ve ga mu dam za pivo
lp nejc
lp nejc
Re: kako napelat kabl iz kabine do masine?clio2
Ja madona to pa res ni problempitbul napisal/-a:kot ze napisano me zanima ce je kaka luknja pod armaturko v velikosti kabla za ojacevalec.sm se 3 ure zajebavu pa mi vec kot unicit par stvari ni ratalogre se pa za clio2 2001-un z lecami
ce kdo ve ga mu dam za pivo
![]()
lp nejc
Spredaj v motornem delu na pozarni steni imas cepe, kjer grejo kabli v kabino in ce mas kakega frej speljes tam in potem zasilikoniras, ce pa je plac pa zraven ostalih kablov speljes.
Z notranje strani pa kabel ven prileze pod armaturo, pod tapecirungo.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Nc ni treba lukne vrtat, plac, poleg sopa kablov, ki gre skozi pozarno steno mora biti....pitbul napisal/-a:Tommy30 sem pogledu tudi pod tapetami pa nism nc najdu
tm pr kablih za varovalke ma konektor,pri zajli za gas ni prostora pri ventilaciji tud ne...nevem a bom mogu res vrtat lukno ali ima kdo lazji nacin
![]()
![]()
p.s. sem ze par ojacevalcev zvezu pa nikoli ni bilo problema
Mi smo tud ze na cliotih montiral ojacevalc, bp.
Aja se to..... kable od accuja kr ob haubi, pol pa mas skoz mal sipo odprto na voznikovi strani, in kabel kr cez speles....
mal heca.....
Lukno isci iz motornega dela proti notranjosti...., ce se ne motim, smo mi prisli s kablom v avto za sovoznikovim predalom, pod Airbagom.
mal heca.....
Lukno isci iz motornega dela proti notranjosti...., ce se ne motim, smo mi prisli s kablom v avto za sovoznikovim predalom, pod Airbagom.