ja sej sm jest tut za ugasnjenga mislu,ko pridem domov,pa ce sm ga prej gonu ponavad se ene 5 minut pustim przganga,pol ga pa ugasnm,pol pa mal bluzm,cez ene 5-10min se mi pa vklopi ventilator,pol pa ze mati tezi...spet si ga gonu ....a te se ni izucil...
ce bi pumpa delala, se ventilator nebi uklopu po nekej minutah stanja avta, ker bi se voda enakomerno "temperaturno" zmesala, tku da bi bla dovolj hladna. tku da verjetno tut teb ne dela ta pumpa.
se pravi najdem jo pa pod zracnim filtrom nekje?sam cudn mi je k sm tm ze vse zderu veckrat pa nc temu podobnga vidu
jest sm drugac skos mislu da je tko narjen to da voda sama po sebi kroz noter pol ko ugasnes pride cez nekaj casa voda iz bloka v kiler in termostat vklopi ventilator,nisem pa nikol opazu da bi se mi kazalec za temperaturo dvignu
to morm pa prov takoj ko bo cas preverit,pa pol porocam,sam kako nej pa vem kdaj more pumpa delovat, a zmeri ko ugasnem avto a ga moram tut prej segret da bo pol delala ko ugasnem?
Tisto k je bla najbl usrana zau nism sliku. Sm prej sprau predn sm digitalca u roke dubu. No uglaunem zdej mam pa drug problem.Pumpa dela,previrjeno sam sam kadar je direkt priklopljena na akumulator.Sm segrevou auto tuk cajta da se je ventilator uzgou sam ta pumpca pa sevedno ne dela. Uglaunem elektrika nepride do konektorja. A ma ta pumpa kako varovalko al pa rele da ga je mord skurlu?
Shusuglao napisal/-a:rele je na prednjem levem delu motornega prostora, za pumpo pa ne vem, najbrz tudi tam kje, saj ni tako majhna da se je nebi dalo videt
poglej kam grejo cevi pa bos nasel
pa preglej konektorje, kable in rele (meni je ze parkrat crknil), pumpa se pa ustavi ker se menda nabere rja iz vode okrog magneta
se da razdreti in ocistiti ce ni ze pregorelo vse skup