Lp..Imam novo tezavo.. ..Sedaj mi je nekaj zastekalo,oziroma se pokvarilo sprednje voznikovo steklo,ozir.sipa..Ne dela elektricni pomik,pa se sipa se useda dol,leze kar sama dol..Kaj bi to lahko bilo..Je ze imel kdo te tezave pri Scenicu,l.2005..Hvala za pomoc..
Prekleto, renojev mehanizem je zopet udaril
Preberi moj post,,prelepo, da bi dolgo trajalo,,
Pokvaril oz. zlomilo se ti je plasticno vodilo sipe, veliko srece pri popravilu
kirsa1 napisal/-a:Lp..Imam novo tezavo.. ..Sedaj mi je nekaj zastekalo,oziroma se pokvarilo sprednje voznikovo steklo,ozir.sipa..Ne dela elektricni pomik,pa se sipa se useda dol,leze kar sama dol..Kaj bi to lahko bilo..Je ze imel kdo te tezave pri Scenicu,l.2005..Hvala za pomoc..
Jap imel. Sem tudi ze napisal izkusnje in pomagal...
BTW za tvoj letnik bi morali zadevo na servisu urediti z vpoklicem/menjavo na vseh 4 steklih... Vendar v delujocem stanju...
Samo vodilo pa je menda minimalen strosek...
Si siguren,da je to vodilo tak poceni..Bom res preveril..Samo nisem ziher,ce je samo to slo..Mojster,ki se bavi z el.sipami in elektroniko je narocil neki komplet..Nisem ziher..Sem samo slisal po telefonu,ko je to nekje narocil.. ..Avto pa imam uvozen iz tujine,je pa letnik nov.2005..Kje bi pol lahko uveljavljal garancijo?..Mislim,da je ni vec..Sam pa tega baje ne mores sraufat pri Renaultih,ker je ful zakomplicirano..Zdaj pa res ne vem vec..
kirsa1 napisal/-a:Si siguren,da je to vodilo tak poceni..Bom res preveril..Samo nisem ziher,ce je samo to slo..Mojster,ki se bavi z el.sipami in elektroniko je narocil neki komplet..Nisem ziher..Sem samo slisal po telefonu,ko je to nekje narocil.. ..Avto pa imam uvozen iz tujine,je pa letnik nov.2005..Kje bi pol lahko uveljavljal garancijo?..Mislim,da je ni vec..Sam pa tega baje ne mores sraufat pri Renaultih,ker je ful zakomplicirano..Zdaj pa res ne vem vec..
Bobo je to naredi lsam z naso pomocjo... Kontaktiraj ga, kako se sname tapeto dol...
tudi jaz ( OK moje "nabildano" dete ) pridelal isti problem.
so dali notri surogat za 80 eur + 35 eur dela, pa se dva dni bil brez avta
zdej zapiramo s filigramsko natancnostjo .....