Moj Clio II Ph.1 1.2 (new stuff str. 3)

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Tako, dolgo nism nobenega updejta naredu v tej moji temi.
Danes sm naredu en foto sesn fotrovega sluzbenega avta Twingo II Dynamique 1.2 16v, ter nasih avtomobilov, ki so pr bajti.

Na mojem Cliu ni nic novega od prej. Cakam na pomlad, ko dobi lite feltne, verjetno nove fedre in sportni ispuh.

Sluzbeni Twingo ter moj voz.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Fotrov voz, ki ni Renault je pa Francoz. 8)
Slika

Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

crn twingo :twisted: :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

86-4PJ napisal/-a:crn twingo :twisted: :twisted:
haha, sam to, da je crn vedno opaz :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Badguy
Kraj: Vipava

Odgovor Napisal/-a Badguy »

Do pike iztga sem mel nadomestno vozilo za en teden preden sem kupu laguno, se mi je kar dopadu, sem lohk povsod parkiral :D , ful prakticen avtek, sam tem 1.2 manjka ksn konjic... :?
Uporabniški avatar
ZZ-717

slovenskisin napisal/-a:
86-4PJ napisal/-a:crn twingo :twisted: :twisted:
haha, sam to, da je crn vedno opaz :lol:
ma mev sm crnga js kot nadomestn avto en dan, sicr biv 1.5 dci....ampk sm se kr zalubu vanga takrat :oops: tak crn dizlck..mjhn...luskan avto ni kej 8) :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ClioOwner

Hm ja, crni so lepi al pa oranzni 8)

Drgac je kul mestni avto. Ko bi spremenili zadni konc, ki je za moje pojme obupen, bi biu naravnost lep mestni avto.
Drgac je avto kar vredi narjen, mogoce je plastika v notranjosti malo take vprasljive kvalitete, samo za tak dnar nemores pricakevat mahagonija itd :)
Uporabniški avatar
ZZ-717

ClioOwner napisal/-a:Hm ja, crni so lepi al pa oranzni 8)

Drgac je kul mestni avto. Ko bi spremenili zadni konc, ki je za moje pojme obupen, bi biu naravnost lep mestni avto.
Drgac je avto kar vredi narjen, mogoce je plastika v notranjosti malo take vprasljive kvalitete, samo za tak dnar nemores pricakevat mahagonija itd :)
men je pa lih zadi ful luskan :roll: :oops: 8) ampk sam crn..nbena druga barva mi ni lepa tvingota..oranzna je pa prevec sprana zame :wink:

drgac pa sm vidu dons ene 6-8 sleparjev k so mel po 10 nabutanih tvingotov gor 8) :oops:
Slika
Uporabniški avatar
ClioOwner

Hm, vidis stvar okusa. Meni se vidi zadnji konc nekako "nedodelan". Prvi konc in bocna linija so naravnost fantasticne. Mogoce ce bi zadnje luci spremenili, bi blo dost bolse al pa kaj :?

Ja, js jih vsak dan vidim vsaj 100 na parkiriscu pred revozom, ko grem doma. Se bolj je zanimivo zanimivo je iz druge strani revoza, imajo eno ogromno parkirisce in je ogromno Renaultovih modelov. Zdej nevem a je tisto skladisce za celo Slovenijo al kaj? Ker majo vsega, od twingotov do lagun.
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

kaj zaj,si naredo kaj novega na avtu al si ga za kamele zamenjal? :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

ClioOwner napisal/-a:Hm, vidis stvar okusa. Meni se vidi zadnji konc nekako "nedodelan". Prvi konc in bocna linija so naravnost fantasticne. Mogoce ce bi zadnje luci spremenili, bi blo dost bolse al pa kaj :?

Ja, js jih vsak dan vidim vsaj 100 na parkiriscu pred revozom, ko grem doma. Se bolj je zanimivo zanimivo je iz druge strani revoza, imajo eno ogromno parkirisce in je ogromno Renaultovih modelov. Zdej nevem a je tisto skladisce za celo Slovenijo al kaj? Ker majo vsega, od twingotov do lagun.
tisto je plac od cat-a. tja pridejo usi avti, ki so za slovenijo in naprej za balkan, pa so tam parkirani tolk casa, dokler se ne spelajo naprej. pa tut novi avti, narjeni v revozu, se tam parkirajo, dokler ne grejo naprej po evropi z kamjoni al pa vlakom.
Uporabniški avatar
ClioOwner

:shock: Kje si pa mene nasu :lol:

Zaenkrat sm vstimau nove diske in ploscice, radio, nove zvocnike, gume itd.
Drugo leto pride na vrsto zunanji styling. Ce ga bom sploh se imel. Razmisljam o kakem ventilarju :P
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

sej te nism js, te je un pred mano. ;)
Uporabniški avatar
ClioOwner

Drgac pa samo za info, ce bo kdo rabu drugo leto na spomlad dobr avto za zeno, nej mi javi na PM :)
Uporabniški avatar
ClioOwner

Tako, ko me je Patrik pograjal da nc ne updejtam pa bom!
Sicer ni veliko novega, prvo bom zrihtrau pleh, podvozje in motor v nulo. Potem pa pride na vrsto tuning, ker sm pac picajzl. Ker sm ze tolk v avto zmetal, da bi lahko meu feltne in spuscenega ze cist komot. Ampak tako imam ISPRAVEN avto in me ni strah nikamor it z njim.

No pa zacnimo...

Nove gume BFgoodrich Profiler 2 165/65/14 Namenoma se kupil gume s smrekico, ker je clio zelo slabo vodljiv po mokri cesti, ker je pac lahek.

Slika

Slika

Novi radio Pioneer DEH-2000MPB, ker mi je stari Pionner crknu. Kupu sm cist osnovnega, ker mi se vidi brezveze dajat veliko dnarja za radio.

Slika

Novi zvocniki; in sicer 4x Hertz DCX 130, 40w RMS-a.

Slika

Naredil sem en tudi malo vecji servis(veliki je bil narejen pri 60k km). Menjano je blo olje, filter, filter zraka, svecke, olje v menjalniku, diski ter ploscice in seveda zavorno olje. (se opravicujem za slabo sliko, neki cuden kartoncek, ki obija svetolobo :D)

Slika

Naredil sem tudi optiko, in to danes zjutraj kot se vidi iz racuna :D Ce so dobro zrihtali pa nevem, bomo vidli. Za enkrat je avto dosti bolj vodljiv kot prej, ali pa je to samo placebo efekt. Nebi vedu :roll: Ker zimske gume je kar lepo pobralo, predvsem notranje robe.

Slika

Se slike avta, avto gre kmalu (po placi :D dnar je vedno problem) na eno tentemeljito obledalo k kleparju (razne vdrtinice od parkirisc, pikice od kamenckov itd.) Aja pa udrtina na haubi, ker mi je neka budala skocila na avto! :evil: Zadavu bi ga, ce bi vedu kdo je bil! To je pa tako ce parkiras avto zdravn diskaca, pa pouno pijancev v blizini :evil: :evil: In ja vem, avto je umazan, sm vcerj v Gribljah na Koupi bil, pa ga je zaprasilo :roll:

Slika
Slika

Ko zrihtam pleh, pa tuning :twisted:

To bi blo vse zaenkrat, hvala na pozornosti in lep dan se naprej :)
Uporabniški avatar
slovenc

Odgovor Napisal/-a slovenc »

turbo hocmooooooo :D
Slika
Odgovori