Tako, ko me je Patrik pograjal da nc ne updejtam pa bom!
Sicer ni veliko novega, prvo bom zrihtrau pleh, podvozje in motor v nulo. Potem pa pride na vrsto tuning, ker sm pac picajzl. Ker sm ze tolk v avto zmetal, da bi lahko meu feltne in spuscenega ze cist komot. Ampak tako imam ISPRAVEN avto in me ni strah nikamor it z njim.
No pa zacnimo...
Nove gume BFgoodrich Profiler 2 165/65/14 Namenoma se kupil gume s smrekico, ker je clio zelo slabo vodljiv po mokri cesti, ker je pac lahek.
Novi radio Pioneer DEH-2000MPB, ker mi je stari Pionner crknu. Kupu sm cist osnovnega, ker mi se vidi brezveze dajat veliko dnarja za radio.
Novi zvocniki; in sicer 4x Hertz DCX 130, 40w RMS-a.
Naredil sem en tudi malo vecji servis(veliki je bil narejen pri 60k km). Menjano je blo olje, filter, filter zraka, svecke, olje v menjalniku, diski ter ploscice in seveda zavorno olje. (se opravicujem za slabo sliko, neki cuden kartoncek, ki obija svetolobo

)
Naredil sem tudi optiko, in to danes zjutraj kot se vidi iz racuna

Ce so dobro zrihtali pa nevem, bomo vidli. Za enkrat je avto dosti bolj vodljiv kot prej, ali pa je to samo placebo efekt. Nebi vedu

Ker zimske gume je kar lepo pobralo, predvsem notranje robe.
Se slike avta, avto gre kmalu (po placi

dnar je vedno problem) na eno tentemeljito obledalo k kleparju (razne vdrtinice od parkirisc, pikice od kamenckov itd.) Aja pa udrtina na haubi, ker mi je neka budala skocila na avto!

Zadavu bi ga, ce bi vedu kdo je bil! To je pa tako ce parkiras avto zdravn diskaca, pa pouno pijancev v blizini

In ja vem, avto je umazan, sm vcerj v Gribljah na Koupi bil, pa ga je zaprasilo
Ko zrihtam pleh, pa tuning
To bi blo vse zaenkrat, hvala na pozornosti in lep dan se naprej