zavore za megane II
zavore za megane II
torej zanima me ce kdo ve iz glave ? kasni so prednji diski pri meganu II 2003 letnik coupe , 1.9 dci, 88kv .... mnde so eni 259 in eni 281mm ?
pa se zadaj kaksni so ?
in ja katere znamke priporcate ? komplet diske in ploscice... ne rabm nekih high pa ubitacne drage... lahko so tudi najcenejse;) in pa kje se splaca to nabavlat..
dons sm sicr v anetu spraseval pa mi je naracunal komplet diske spredaj zadaj in ploscice za cca 270 eur .. vse znamke DELPHI... baje d je to najugodnejsa varjanta za komplet...
kaj pravte?
lp
pa se zadaj kaksni so ?
in ja katere znamke priporcate ? komplet diske in ploscice... ne rabm nekih high pa ubitacne drage... lahko so tudi najcenejse;) in pa kje se splaca to nabavlat..
dons sm sicr v anetu spraseval pa mi je naracunal komplet diske spredaj zadaj in ploscice za cca 270 eur .. vse znamke DELPHI... baje d je to najugodnejsa varjanta za komplet...
kaj pravte?
lp
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje
jaz sem na enakem megano kot ga imas menjal sprednje diske sri 130.000, zadnjih pa se nisem in se nimam namena.
Ne pripororcam ti nikakor kaksin prevec poceni varijant, ker sem to nareidl jaz sem menjal prednje diske in ploscice pri enem mehaniku in sedaj mi cvili. Upam, da bo prenehal, ker ce ne bo bom vse menjal za original renault in nic ne cvili.
Ne pripororcam ti nikakor kaksin prevec poceni varijant, ker sem to nareidl jaz sem menjal prednje diske in ploscice pri enem mehaniku in sedaj mi cvili. Upam, da bo prenehal, ker ce ne bo bom vse menjal za original renault in nic ne cvili.
Roka, ki s prstom kaže na druge, ima vedno tri prste obrnjene nazaj.
---Laguna II Grandtour 2.0 16V, Privilge Lux, l.06, LPG---
---Laguna II Grandtour 2.0 16V, Privilge Lux, l.06, LPG---
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
torej dons mal prevec casa mev pa mal raziskoval...
v motomatu v lj mi dajo za megana :
prednje diske brembo za : 44eur/ kos
prednja garnitura ploscic ferrodo: 60eur
zadnje diske brembo za: 34eur/kos
zadnje ploscice ferrodo: 37eur
komplet : 253eur
v anetu v lj : za znamko vsega DELPHI :
prednji diski 48eur/kos
prednja garnitura ploscic 18eur
zadnji diski 65eur/kos
zadnje ploscice 22eur
komplet: 266eur
in pa nekje v xxx trgovini komplet lucas oz wtr za 290 EUR.
zdaj pa kaj mi priporocate ? komplet ferrodo in brembo za 253eur al ni to dobra kombinacija ?
kasne so kaj delphi-jeve ploscice ? da bi vzel brembo diske in pa delphi ploscice pa me pride potem vse skupaj 196eur
torej prosil bi za vaso pomoc again
hvala
prednji diski 48eur/kos
zadnji diski 65eur/kos
zadnje ploscice 22eur
zdaj pa kaj mi priporocate ? komplet ferrodo in brembo za 253eur al ni to dobra kombinacija ?
kasne so kaj delphi-jeve ploscice ? da bi vzel brembo diske in pa delphi ploscice pa me pride potem vse skupaj 196eur
torej prosil bi za vaso pomoc again
Jaz prisegam na Lucas ( mehki zlajfi - udobni, kvalitetni, zdrzijo normalne voznje 100kkm).86-4PJ napisal/-a:torej dons mal prevec casa mev pa mal raziskoval...
prednji diski 48eur/kos
zadnji diski 65eur/kos
zadnje ploscice 22eur
kasne so kaj delphi-jeve ploscice ? da bi vzel brembo diske in pa delphi ploscice pa me pride potem vse skupaj 196eur![]()
torej prosil bi za vaso pomoc againhvala
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: zavore za megane II
Da potegnem tole temo iz naftalina 
Danes sem gledal malo za prvimi diski in ploščicami za mojega Megana (1.5 dCi 106, 2006) in so cene sledeče:
Originalni komplet (baje Lucas): 75€ ploščice + 175€ diski = 250€ komplet.
TRW komplet: 52€ ploščice + 100€ diski = 150€ komplet.
Ima kdo izkušnje s TRWjem? Za originalen komplet sem se zanimal, ker sm z njim zelo zadovoljen. Disk je prvi, ploščice druge pri 135k km in še vedno primejo dobro kljub obrabi. Je pa cena 100€ med obema kar precejšna.
Torej kaj storit oz. so originali toliko boljši da opravičijo ceno.
Danes sem gledal malo za prvimi diski in ploščicami za mojega Megana (1.5 dCi 106, 2006) in so cene sledeče:
Originalni komplet (baje Lucas): 75€ ploščice + 175€ diski = 250€ komplet.
TRW komplet: 52€ ploščice + 100€ diski = 150€ komplet.
Ima kdo izkušnje s TRWjem? Za originalen komplet sem se zanimal, ker sm z njim zelo zadovoljen. Disk je prvi, ploščice druge pri 135k km in še vedno primejo dobro kljub obrabi. Je pa cena 100€ med obema kar precejšna.
Torej kaj storit oz. so originali toliko boljši da opravičijo ceno.