zavore r5 gtt

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
matejpurgar19

zavore r5 gtt

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

jest mam petko five pa me zanima ce pasejo prednje zavore od 5gtt direktno na pesto od five. a ima mogoce se kateri drugi renault (megan, 19, itd...) enake zavore kot r5gtt. k pomoje original celjusti od r5gtt bom tesko dobiv.
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

tega se zdej prodaja k listja in trave :wink:
na R5 pasejo prakticno vse zavore od starejsih tipov avtomobilov (R19, Clio, Megane,...)

odvisno kok boljse hoces, men so tele, k jih mam od R19 16V zelo dopadejo, samo pol mores gor dat vsaj 14 col
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

ej dete hvala za nasvet, sam se neki me zanima a to si menjav sam celjusti al tut kej servo ojacevalnik. ja sj zarad velikosti pa ni panike ker bom vrjetno dal 15 col. hvala
Uporabniški avatar
megane96
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a megane96 »

Ce rabis od R5 gtt celjusti imam jst ene iz megana viska.

Drugace imam pa tudi une od 260mm, da rabis min 14 col feltno. Very Happy
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

zamnjou sm samo diske in celjusti; razlika je seveda ocitna 8)
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Ce menjas sprednje se splaca menjat tudi zadnje. Lahko dobis samo klesce in diske.....ter je malo vec dela. Lahko pa nardis enostavno kot jaz....menjas komplet premo z premo od GTT . Pase sravf na sravf s tem da je avto zadaj pol 2cm sirsi (kolotek) nizji in pa trsi ( dvojna torzija). Verjemi da se pri zaviranju ohoho pozna....na tehnicnem pa vsi hvalijo kak primejo bremze :D
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

kako pa das diske pa ostalo na navadno torzijo??!?!? pa kako je potem z zavornim cilindrom? to mi ni jasno,to da das od gtt torzijo ja...pa se da recmo tud boljse pakne dobit za bobne al je vse isto sranje :lol:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
naliM

Odgovor Napisal/-a naliM »

Primoz Five napisal/-a:kako pa das diske pa ostalo na navadno torzijo??!?!? pa kako je potem z zavornim cilindrom? to mi ni jasno,to da das od gtt torzijo ja...pa se da recmo tud boljse pakne dobit za bobne al je vse isto sranje :lol:
Bobni zadaj so z ustreznimi oblogami prava kombinacija.
Pri Sinterju ti jih naredijo po narocilu s posebnim materialom (pravijo mu DOM) kateri je popolnoma drug svet. :shock: Rocno lahko recimo pocasi vleces zob po zob in tudi pri 100km/h zablokira BP. Ta material naj bi dajali zadaj na dirkalne Yugote.

LP,

Milan
Uporabniški avatar
Primož Five

ja in cena je :lol: ze skoz sm hotu jit h sintarju vprasat koliko so ploscice,diski pa bom raje tuki kupu ker me bo kap zadela...drugac pa Nalim hvala ti :!:

Uporabniški avatar
naliM

Odgovor Napisal/-a naliM »

Kolikor se spomnem cena za zadnje DOM obloge pri Sinterju ni pretirana.

LP,

Milan
Uporabniški avatar
Primož Five

Ponudimo ti lahko ROESCH diske in ploscice,ter GOODRIDGE zavorne cevi.

Cena za diske 204eur+ddv dim.238x20x41

Ploscice 74eur+ddv dim.100x64x18------za plscice preveri,ker lahko obstajajo dva tipa-druge so malo vecje

Zav.cevi 90eur+ddv

To so cene iz Sinterja...govora je predvsem o sportni izbiri zavor zato so take cene...da dam primerjavo, Brembo NAVADEN disk za R5GTT 238 mm je komad 36e.

Za vec informacij se lahko obrnete na:

Grm Marko
Tel.031 394 919

Upam da sem komu pomagal glede izbire :wink:

melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Jst sem kupil Fritech dirkalne zavorne ploscice, ki sem jih kupil v group buy-ju in cena za ploscice je bila 45eur (tedna cena je nekaj cez 60eur pri IST)m ter Lucas zavorne diske (manj kot 60eur za 2kom).

Pletene Goodridge zavorne cevi pa sem kupil preko R5GTT.
Uporabniški avatar
Primož Five

ja jaz sem dal uceraj za diske lucas 40 e(par) potem prednje ploscice Ferodo (30 e),zadnje pakne Ferodo(25e),glede cevi pa se iscem...vzel bi pletene sam ne bom dal tok za njih k cel zavorni sistem..se bom mogu z navadnimi zadovoljit...razn ce jih ima se GTT kej

Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

naliM napisal/-a:
Primoz Five napisal/-a:kako pa das diske pa ostalo na navadno torzijo??!?!? pa kako je potem z zavornim cilindrom? to mi ni jasno,to da das od gtt torzijo ja...pa se da recmo tud boljse pakne dobit za bobne al je vse isto sranje :lol:
Bobni zadaj so z ustreznimi oblogami prava kombinacija.
Pri Sinterju ti jih naredijo po narocilu s posebnim materialom (pravijo mu DOM) kateri je popolnoma drug svet. :shock: Rocno lahko recimo pocasi vleces zob po zob in tudi pri 100km/h zablokira BP. Ta material naj bi dajali zadaj na dirkalne Yugote.

LP,

Milan
Ze ze samo gre se tudi malo za izgled :)
Uporabniški avatar
Primož Five

jebe...izgled

Odgovori