zavore r5 gtt
- matejpurgar19
zavore r5 gtt
jest mam petko five pa me zanima ce pasejo prednje zavore od 5gtt direktno na pesto od five. a ima mogoce se kateri drugi renault (megan, 19, itd...) enake zavore kot r5gtt. k pomoje original celjusti od r5gtt bom tesko dobiv.
- matejpurgar19
Ce menjas sprednje se splaca menjat tudi zadnje. Lahko dobis samo klesce in diske.....ter je malo vec dela. Lahko pa nardis enostavno kot jaz....menjas komplet premo z premo od GTT . Pase sravf na sravf s tem da je avto zadaj pol 2cm sirsi (kolotek) nizji in pa trsi ( dvojna torzija). Verjemi da se pri zaviranju ohoho pozna....na tehnicnem pa vsi hvalijo kak primejo bremze 
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Bobni zadaj so z ustreznimi oblogami prava kombinacija.Primoz Five napisal/-a:kako pa das diske pa ostalo na navadno torzijo??!?!? pa kako je potem z zavornim cilindrom? to mi ni jasno,to da das od gtt torzijo ja...pa se da recmo tud boljse pakne dobit za bobne al je vse isto sranje
Pri Sinterju ti jih naredijo po narocilu s posebnim materialom (pravijo mu DOM) kateri je popolnoma drug svet.
LP,
Milan
- Primož Five
- Primož Five
Ponudimo ti lahko ROESCH diske in ploscice,ter GOODRIDGE zavorne cevi.
Cena za diske 204eur+ddv dim.238x20x41
Ploscice 74eur+ddv dim.100x64x18------za plscice preveri,ker lahko obstajajo dva tipa-druge so malo vecje
Zav.cevi 90eur+ddv
To so cene iz Sinterja...govora je predvsem o sportni izbiri zavor zato so take cene...da dam primerjavo, Brembo NAVADEN disk za R5GTT 238 mm je komad 36e.
Za vec informacij se lahko obrnete na:
Grm Marko
Tel.031 394 919
Upam da sem komu pomagal glede izbire
Cena za diske 204eur+ddv dim.238x20x41
Ploscice 74eur+ddv dim.100x64x18------za plscice preveri,ker lahko obstajajo dva tipa-druge so malo vecje
Zav.cevi 90eur+ddv
To so cene iz Sinterja...govora je predvsem o sportni izbiri zavor zato so take cene...da dam primerjavo, Brembo NAVADEN disk za R5GTT 238 mm je komad 36e.
Za vec informacij se lahko obrnete na:
Grm Marko
Tel.031 394 919
Upam da sem komu pomagal glede izbire
- Primož Five
Ze ze samo gre se tudi malo za izglednaliM napisal/-a:Bobni zadaj so z ustreznimi oblogami prava kombinacija.Primoz Five napisal/-a:kako pa das diske pa ostalo na navadno torzijo??!?!? pa kako je potem z zavornim cilindrom? to mi ni jasno,to da das od gtt torzijo ja...pa se da recmo tud boljse pakne dobit za bobne al je vse isto sranje
Pri Sinterju ti jih naredijo po narocilu s posebnim materialom (pravijo mu DOM) kateri je popolnoma drug svet.Rocno lahko recimo pocasi vleces zob po zob in tudi pri 100km/h zablokira BP. Ta material naj bi dajali zadaj na dirkalne Yugote.
LP,
Milan
- Primož Five