SCENIC II 2.0 16V AVTOMATIK

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
DODU

KVALITETA FORUMA

Odgovor Napisal/-a DODU »

Dragi prijatelji, priznam da sem malo razocaran nad kvaliteto "forumskega" pogovora glede mojih tezav z vzigom pri SCENICU II.
Naj namignem o sebi da pripadam tehnicni stroki (strojnistvo) in avtomobilom sem vedno pristopal kot strojem cigar delovanje sem zelel cimbolj razumeti.
Verjetno ste opazili iz mojega pisanja, da cenim predvsem dejstva in skusam odpraviti tezave na avtomobilu z najdbo vzrokov.
Zato me motijo posplosevanja in neargumentirane trditve. Ste videli, po vasem namigu o vodi v bencinu sem takoj vprasal Petrol, pa se ze pojavijo dvomi o njihovem odgovoru. Torej, tisti ki dvomite ali trdite, da nas trgovci z bencinom "varajo" glede vode - ali imate kaksne verodostojne dokaze ali samo kar tako robantite (to je lahko zabavno, ni pa koristno!).
robertp, tebe bi se enkrat vprasal, kaj pomeni da si tankal "s kupckom"? Prosim razlozi mi kako se to zgodi in kako vpliva na delovanje avtomobila?.
Od foruma pricakujem pomoc (administrator ali moderator ali nekdo iz Renaulta ali clan foruma z enako izkusnjo) kje lahko najdem odgovor na mojo novo smer v iskanju vzroka tezav - KAKO VPLIVA NA DELOVANJE AVTOMOBILA MOJE NEUPOSTEVANJE NAVODIL IN SEM POLNIL REZERVOAR RES DO VRHA, ali je mogoce to privedlo do tezav z vzigom in cukanjem.
Brez zamere in lep pozdrav.
Odgovori