Kokr sm jaz prebrala pravilnik ni prepovedan spredi temnit sip, sam prepustnost mora bit v skladu z zakonom, sam kokr ste ze zgori napisal, ker mamo ze serijsko tonirana stekla, pa se folija cez, pol ne bo dobr in smo ga res naj****
Temnenje stekel
Jaz nameravam jit temnit sipe in me zanima zdej tole, ker mam ze serijsko tonirana stekla, se pravi spredaj ne bom mogla dat temnit sip al kako
zadaj pa itak nebi dala na ful, k pol bo zgledu avto ko en kombi
Kokr sm jaz prebrala pravilnik ni prepovedan spredi temnit sip, sam prepustnost mora bit v skladu z zakonom, sam kokr ste ze zgori napisal, ker mamo ze serijsko tonirana stekla, pa se folija cez, pol ne bo dobr in smo ga res naj****
lah si das temnit bocna stekla, ampak je zatemnjenost zelo majhna ampak useen bols kot nic
ce bo pa treba trgat folijo dol s bocnih sip, pa jih ziher ne trgam na svoje stroske!
kaj pa za povrnitvijo stroskov?
ce mi trgajo folijo hocem tudi te nazaj!
in zakaj bi folijo merli na tehnicnih ce se pa izpusnih ne morejo
hehe, usi dva izpuha gor
ce te dobijo v tujini z zatemnjenimi stekli, in ker je zakon veljaven pri nas in ne pri njih, te opozorijo in dajo nasvet da lahko voznjo nadaljujes pod pogojem da odpres bocna, sprednja okna!
ker tudi njihovi zakoni ne veljajo pri nas (v A in D velja za luci samo oznaka E, kar pa pri nas ne zadostuje)
lp
ce bo pa treba trgat folijo dol s bocnih sip, pa jih ziher ne trgam na svoje stroske!
kaj pa za povrnitvijo stroskov?
ce mi trgajo folijo hocem tudi te nazaj!
in zakaj bi folijo merli na tehnicnih ce se pa izpusnih ne morejo
hehe, usi dva izpuha gor
ce te dobijo v tujini z zatemnjenimi stekli, in ker je zakon veljaven pri nas in ne pri njih, te opozorijo in dajo nasvet da lahko voznjo nadaljujes pod pogojem da odpres bocna, sprednja okna!
ker tudi njihovi zakoni ne veljajo pri nas (v A in D velja za luci samo oznaka E, kar pa pri nas ne zadostuje)
lp
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Po novem lahka zadnje steklo in zadnja bocna precej bolj temnis ko pa po prejsnjem zakonu. Oce homologiral Accorda brez problemov na LPP, Dr.Glass pa res zatemnil zadnja stekla u nulo. Full bolj crno ko pa pri meni, ko mam po starem zakonu.
Pa tudi ne pride tak slabo, ker je zadaj tak crno, da vizuelno se prednja stekla delujejo precej temnejsa.
Pa tudi ne pride tak slabo, ker je zadaj tak crno, da vizuelno se prednja stekla delujejo precej temnejsa.
Imas kaksno sliko? Za koliko % je pa temnil?king_m napisal/-a:Po novem lahka zadnje steklo in zadnja bocna precej bolj temnis ko pa po prejsnjem zakonu. Oce homologiral Accorda brez problemov na LPP, Dr.Glass pa res zatemnil zadnja stekla u nulo. Full bolj crno ko pa pri meni, ko mam po starem zakonu.