clio RSi is born by Andrej86 update (stran 17.)
mm a-test se tut da dobit brez problema,samo potrdilo o vgradnji rabis ,pa racun od motora,ali kupoprodajno pogodbo pa motor more bit tak noter ki je ze bil kdaj serijsko vgrajen v dolocen tip avtomobila.vpis pride 32 eur al neke takega pa nov homolomo kartoncekDrmo napisal/-a:A gledajo?Godward napisal/-a:kaj pa tehnicni ?
tak da je tut uradno 1.8
pac na novo tehnicni pa zavarovanja sem 180eur doplacal do septembra zarad kilovatov.
po eni strani sem pa slisac da motorja ne gledajo na tehnicnem,ker je itak potrosni material
dodaj me ti na msnquattro88 napisal/-a:hehe,andrej,zdaj pa to clio letel,me mors 1x na preizkusno pelat,sn ti ze mislo rect kaj je zdaj z kliom,ko si tak govoro polet kaj bos vse menjo
sploh ne vem ker si.
v glavnem danes se me noben ni stegnil
morem pa se par tezavic odpravit,nekaj nagaja ventilator hladilnika motorja tak da ga mam zaj na salter narejenega in ga sam vklapljam
pa zadaj treba se most menjat pa diske naredit gor pa spredaj sportne vzmeti,to pa pride tut v roku par dni na vrst
pa naredil bom tudi shorshifter
Sklopka je bila menjana pred kratkim tak da sem spet prsparal 150eur
naredil se je velik servis obnovil starter in alternator,nalil sem olje 5w 50 ELF, menjal olje v menjalniku.
dans se pa treba poslikat avto s felnami ,pa resit da nebo vec traktor
Denar iz rok v avto
skratka,tolk kot mi je zivcev vzelo
bemti zakaj se ni weinberg na sporedu
hvala enejenej_46 napisal/-a:hudo!!!!
bravo!!
mores vedet da smo zaceli v petek popold.ne koncali pa vceraj ob sestih, tak da se "mali ventilar" ze lepo vozi naokrog
ja glejte v weinbergu se vidimo v zivo ce prej ne,lahko pa kakega lokalca naredimo,skratka teh 110 konjev trga gate,razmisljam tudi ce bi namontiral se ventilarjev menjalnik
ni treba razmisljat o ventilarjevem menjalniku, ker dobrega ne bos dubu, zjahanga pa noces dajat gor. poleg tega pa so prestave zelo podobne kot na 1.4 cliotu, tku da neke velike razlike ni.andrej86 napisal/-a:hvala enejenej_46 napisal/-a:hudo!!!!
bravo!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mores vedet da smo zaceli v petek popold.ne koncali pa vceraj ob sestih, tak da se "mali ventilar" ze lepo vozi naokrog
ja glejte v weinbergu se vidimo v zivo ce prej ne,lahko pa kakega lokalca naredimo,skratka teh 110 konjev trga gate,razmisljam tudi ce bi namontiral se ventilarjev menjalnik,po predelovanju podvozja se sledi custom izpuh ki ga bo naredi dr. izpuh-povecal se bo obseg cevi itd, pa se kvaliteten cod air intake bom naredil pa konkretnega k&n a bom dal gor
za info o montazi pa me enej kontaktiraj ce te kaj zanima