clio RSi is born by Andrej86 update (stran 17.)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

kaj pa tehnicni ?
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Godward napisal/-a:kaj pa tehnicni ?
A gledajo?
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Drmo napisal/-a:
Godward napisal/-a:kaj pa tehnicni ?
A gledajo?
mm a-test se tut da dobit brez problema,samo potrdilo o vgradnji rabis ,pa racun od motora,ali kupoprodajno pogodbo pa motor more bit tak noter ki je ze bil kdaj serijsko vgrajen v dolocen tip avtomobila.vpis pride 32 eur al neke takega pa nov homolomo kartoncek
tak da je tut uradno 1.8 :)
pac na novo tehnicni pa zavarovanja sem 180eur doplacal do septembra zarad kilovatov.

po eni strani sem pa slisac da motorja ne gledajo na tehnicnem,ker je itak potrosni material :) on ti tak samo ono klemo prklopi da ma temperaturo motorja pa obrate da vidi, men so dali pol se samo novo prometno :D
Uporabniški avatar
andrej86

quattro88 napisal/-a:hehe,andrej,zdaj pa to clio letel,me mors 1x na preizkusno pelat :D,sn ti ze mislo rect kaj je zdaj z kliom,ko si tak govoro polet kaj bos vse menjo
dodaj me ti na msn :D

sploh ne vem ker si.

v glavnem danes se me noben ni stegnil :twisted:

morem pa se par tezavic odpravit,nekaj nagaja ventilator hladilnika motorja tak da ga mam zaj na salter narejenega in ga sam vklapljam :roll: to pride danes na vrsto,pa izpuh mi rozlja po plehu na podvozju,pa se par malenkosti,
pa zadaj treba se most menjat pa diske naredit gor pa spredaj sportne vzmeti,to pa pride tut v roku par dni na vrst :)
pa naredil bom tudi shorshifter :D
Sklopka je bila menjana pred kratkim tak da sem spet prsparal 150eur :D
naredil se je velik servis obnovil starter in alternator,nalil sem olje 5w 50 ELF, menjal olje v menjalniku.
dans se pa treba poslikat avto s felnami ,pa resit da nebo vec traktor :D ena 2 cm bi se moral spredi dol it :D lega na cesti z 195 valari odlicna,nekaj se pomaga precni stabilizator lego pa bom se izboljsal z menjavo zadnjega mostu,pa cez kake 3 tedne s trsimi amortizerji.

Denar iz rok v avto :D

skratka,tolk kot mi je zivcev vzelo :mad: tolk je zaj veselo,clio vlece ko norc, zagrabi ze pri 2200 obratih in vlece do konca,res pohvala ker sem res nasel dober motor in ugotovil sem da je bil generalno obnovljen :D

bemti zakaj se ni weinberg na sporedu :) hehe
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

ded, ko bos mel avto do konca naret, callni da te ftrgam te 8)
Uporabniški avatar
andrej86

Nicc0 napisal/-a:ded, ko bos mel avto do konca naret, callni da te ftrgam te 8)
avto je fertik joza :D samo bojo pa se prisle zgoraj napisane modifikacije podvozja,drugace pa je avto fertik,samo na optiko morem se skocit

Nicco ne mores , lape :lol:
Uporabniški avatar
andrej86

....
Zadnjič spremenil andrej86, dne 26 Jul 2008, 02:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ervin99

Odgovor Napisal/-a ervin99 »

8) daj neki vedeo da cujemo zvok 8)
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

hudo!!!!
jz bom v vsakem primeru not dal, samo iscem nadomestni avto, kr pri meni se bo zavleklo :)
bravo!! ;)
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
andrej86

enej_46 napisal/-a:hudo!!!!

bravo!! ;)
hvala enej :oops: :D :D :D :D :D :D

mores vedet da smo zaceli v petek popold.ne koncali pa vceraj ob sestih, tak da se "mali ventilar" ze lepo vozi naokrog :D

ja glejte v weinbergu se vidimo v zivo ce prej ne,lahko pa kakega lokalca naredimo,skratka teh 110 konjev trga gate,razmisljam tudi ce bi namontiral se ventilarjev menjalnik :twisted: ,po predelovanju podvozja se sledi custom izpuh ki ga bo naredi dr. izpuh-povecal se bo obseg cevi itd, pa se kvaliteten cod air intake bom naredil pa konkretnega k&n a bom dal gor :P za info o montazi pa me enej kontaktiraj ce te kaj zanima :D
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

ves da te bom ;)
samo mam malo problem kr sm v sluzbi cele dneve, pa sefica stalno krozi :D
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

andrej86 napisal/-a:
enej_46 napisal/-a:hudo!!!!

bravo!! ;)
hvala enej :oops: :D :D :D :D :D :D

mores vedet da smo zaceli v petek popold.ne koncali pa vceraj ob sestih, tak da se "mali ventilar" ze lepo vozi naokrog :D

ja glejte v weinbergu se vidimo v zivo ce prej ne,lahko pa kakega lokalca naredimo,skratka teh 110 konjev trga gate,razmisljam tudi ce bi namontiral se ventilarjev menjalnik :twisted: ,po predelovanju podvozja se sledi custom izpuh ki ga bo naredi dr. izpuh-povecal se bo obseg cevi itd, pa se kvaliteten cod air intake bom naredil pa konkretnega k&n a bom dal gor :P za info o montazi pa me enej kontaktiraj ce te kaj zanima :D
ni treba razmisljat o ventilarjevem menjalniku, ker dobrega ne bos dubu, zjahanga pa noces dajat gor. poleg tega pa so prestave zelo podobne kot na 1.4 cliotu, tku da neke velike razlike ni.
Uporabniški avatar
andrej86

no sicer pa ze zdaj dovolj trga :shock: :lol:

morem enkrat probat proti ventilarji kakemu :oops: sem radoveden :lol:
Uporabniški avatar
quattro88

Odgovor Napisal/-a quattro88 »

kak te nea ves za mene,da nem fotru kaj sikno,ti bo knjigico dau :D :P marles party :D :D :D
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

pohvale za projekt :) ... Filmceeeek :P
Slika
Zaklenjeno