Potem je pa res kr ornk blo...nimas srece. Sej mi je blo ze cudn zakaj ti je potem airbage odprlo ce je samo tolk malo
Twingo GT, Clio RS-look by blue racer
sej mors dobit nouga, k mas kasko. pa se mn kot leto je star zdejsni.blue racer napisal/-a:Ni tko mal k je vidt je kr precej masina je nazaj porinjena, levo kolo za 3 cm not zabito ,spredi itak use zdrobleno, zadni desen blatnik ,odbijac, feltna,streha zapigana,....skratka TOTALKA!Drmo napisal/-a:Sicer ne vem kako je z ostalimi deli (masina, hladilnik itd.), ampak na slikah sploh ne zgleda tolk slabo. No razen airbagov. Itak bo zavarovalnica pokrila skodo. To se da vse zrihtat, da bo kot nov.![]()
Vazno da si ti uredu.
Trenutno najbol obiskana spletna stran je avto-net...kupujem avto!
Lp, Gass
res je! edino ce si napihalDuli napisal/-a:sej mors dobit nouga, k mas kasko. pa se mn kot leto je star zdejsni.blue racer napisal/-a:Ni tko mal k je vidt je kr precej masina je nazaj porinjena, levo kolo za 3 cm not zabito ,spredi itak use zdrobleno, zadni desen blatnik ,odbijac, feltna,streha zapigana,....skratka TOTALKA!Drmo napisal/-a:Sicer ne vem kako je z ostalimi deli (masina, hladilnik itd.), ampak na slikah sploh ne zgleda tolk slabo. No razen airbagov. Itak bo zavarovalnica pokrila skodo. To se da vse zrihtat, da bo kot nov.![]()
Vazno da si ti uredu.
Lp, Gass
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
to je blo vcasih. ni vec tegasal3 napisal/-a:res je! edino ce si napihalDuli napisal/-a:blue racer napisal/-a: Ni tko mal k je vidt je kr precej masina je nazaj porinjena, levo kolo za 3 cm not zabito ,spredi itak use zdrobleno, zadni desen blatnik ,odbijac, feltna,streha zapigana,....skratka TOTALKA!
Lp, Gass
sej mors dobit nouga, k mas kasko. pa se mn kot leto je star zdejsni.Drugace pa bo zvarovalnica za vse poskrbela.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
A mogoce pozna kdo ta avto pa ve kaj vec o njem...trenutno me najbol interesera tale pa se morm se mal pozanimat o njem (zgodovina)...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1830174
Lp, Gass
Lp, Gass
Zakaj za boga mora met to ogromno nalepko na haubi?blue racer napisal/-a:A mogoce pozna kdo ta avto pa ve kaj vec o njem...trenutno me najbol interesera tale pa se morm se mal pozanimat o njem (zgodovina)...
Lp, Gass
jaz poznam ta avto ja,je od kolega (do zdej nism vedu da ga prodaja...ga bo treba mau poklicat pa napizdit)
uglaunem, model ga rihta odkar ga poznam,vlaga vanjga,cuva ga bolj kot sebe,avto je pa res ful ful lep za videt...pac custom, takih ne bo dveh na cesti, al ti je usec al ti pa ni, pac ekstrem.
lp
uglaunem, model ga rihta odkar ga poznam,vlaga vanjga,cuva ga bolj kot sebe,avto je pa res ful ful lep za videt...pac custom, takih ne bo dveh na cesti, al ti je usec al ti pa ni, pac ekstrem.
lp
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
citiram iz drugega foruma:ClioOwner napisal/-a:Zakaj za boga mora met to ogromno nalepko na haubi?![]()
prodaja se ze kar nekaj casa... sploh ideja s stevci se mi zelo dopadeNapis naj bi bil v bodoce zascitna znamka lastnika, men se napis oblikovno dopade, mogoce je res mal prevelik. Drgac se pa ta napis nahaja tud znotraj ksenon luci (fotke sledijo).
sedaj pa se baje predeluje TOLE (upam da se boste zdej tud tisti oglasil, k ste mel tok proti menjavi barve pri Gasper12
Zadnjič spremenil clio_dizel, dne 04 Mar 2008, 23:58, skupaj popravljeno 1 krat.