Clio Williams l.94 No. 6035

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Omega je drgac od moje preljube mami. :D In ja, zdej se z njo okol furam. Sam je pac dobro rejen avto (500kg vec), ki je mlao podhranjen (136km). Zdej pa sklepaj... :D
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

pocasn si kot ladja k speljuje
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

robi1000 napisal/-a:Ahem, bo treba tole cimprej mal porihtat, da se par kilometrov nardim, ker bi rad v soboto par VTi-jem dal vetra... :twisted:
Kje se pa gonte to, bi jz tut kej prsu :P Drgac pa willi itak gre mim vti, ce gre ze navaden ventilar zlo bliz. :)
Slika
Uporabniški avatar
robi1000

Hja tle s kolegi. Samo on ma 1.8 VTi pa od Integre bate itd... Tako da nism cist ziher, da bom sel mimo. :)
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Hm bi reku da nimas kej dost praskat 8) Pol ma zihr ene 180-190hp
Slika
Uporabniški avatar
robi1000

Tako je. Ampak za probat je. Torque wins the race! :D No, ceprav v tem primeru bolj kile. :)
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

robi1000 napisal/-a:Tako je. Ampak za probat je. Torque wins the race! :D No, ceprav v tem primeru bolj kile. :)
zelo, zelo tezka bo :lol: Pocak da bomo sli probat trije :P :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
gasper12

:D

Odgovor Napisal/-a gasper12 »

Slika
mal za hec
Uporabniški avatar
robi1000

Huh, ne klici hudica, se prerad sam pride...
Slika
Uporabniški avatar
gasper12

sej pravm mal za hec :D sem na istem k ti
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Se opravicujem za off, ampak ka si ti gasper kupo tole od enga uporabnika "kar mas v avatariju"
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Ja, od B-starda. :wink:
Uporabniški avatar
gasper12

ja jaz sem kupu in zdej u nedelo gre k licarju na spremembo barve :Dbarva bo pa taka kot clio ali peugot206 metalic modra
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

robi1000 napisal/-a:Ahem, bo treba tole cimprej mal porihtat, da se par kilometrov nardim, ker bi rad v soboto par VTi-jem dal vetra... :twisted:

Sicer se ni zrel za dolgotrajno tiscanje, ampak za kak pull-out bo pa ze! :D ....
Pa se ti ne zdi bolj pametno, da bi se malo pocakal s temi draganji, da bi se motor se malo utekel? Sej meni je vseeno, samo glede na to, da imas nove lezaje, obrocke,.... bi jaz prvo naredil par k km, zamenjal olje pa potem dragal.
Aja pa falil si znamko avtomobila, mogu bi hondo kupit :D. JOKE.

offtopic
gasper12: In kaksna barva je to (metalic modra)? In kaksne barve je avto sedaj, a ni metalik moder?
:) Pa brez zamere za neumno vprasanje. (Upam, da ne bo avto zgledal neumno)

LP, Primoz
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

schkorc napisal/-a:

Sicer se ni zrel za dolgotrajno tiscanje, ampak za kak pull-out bo pa ze! :D ....
Pa se ti ne zdi bolj pametno, da bi se malo pocakal s temi draganji, da bi se motor se malo utekel? Sej meni je vseeno, samo glede na to, da imas nove lezaje, obrocke,.... bi jaz prvo naredil par k km, zamenjal olje pa potem dragal.
Aja pa falil si znamko avtomobila, mogu bi hondo kupit :D. JOKE.

offtopic
gasper12: In kaksna barva je to (metalic modra)? In kaksne barve je avto sedaj, a ni metalik moder?
:) Pa brez zamere za neumno vprasanje. (Upam, da ne bo avto zgledal neumno)

LP, Primoz
Najbolj vaznih je prvih par kilometrov (recmo 30km), ker takrat je najvec trenja in ce se komponente motorja takrat ne ulezejo dobro se nikoli ne bodo.
Tista finta z ulavfavanjem prvih 1000kilomtrov je ena buca. To je blo ucasih ko so bili bloki in puse se grobo honani. Sedaj ti pa vsak to rece ker se boji da bo kaj slo. Malo si preberite kako to delajo v tujini.

Pa se nekaj. Kako se ulaufa motor ki je narejen za GHD ali Rally? Kako ga bos ulaufaval 1000km ce bo motor naredil v 2 letih samo 300km, potem pa bo potrebna generalka? Mal za razmislek. Ponavadi se to dela tako da se motor sestavi, lepo ogreje in se gre na dyno test.

Drugace pa schkorc, ti bi lahko najbolje vedel kako so motorji ohranjeni. Nekateri avtomobile sparajo in zgledajo zgonjeni, nekateri jih pa tisijo na polno od day one pa vse dela kot svicarska ura.

Pa sportni avtomobili so narejeni za tiscanje in ne za gledanje. Ce kdo to misli naj ga proda v muzej pa ga bo lahko vsak dan gledal kako se avto sveti.
Enigma motorsport
Odgovori