Clio Williams l.94 No. 6035
pocasn si kot ladja k speljuje
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Pa se ti ne zdi bolj pametno, da bi se malo pocakal s temi draganji, da bi se motor se malo utekel? Sej meni je vseeno, samo glede na to, da imas nove lezaje, obrocke,.... bi jaz prvo naredil par k km, zamenjal olje pa potem dragal.robi1000 napisal/-a:Ahem, bo treba tole cimprej mal porihtat, da se par kilometrov nardim, ker bi rad v soboto par VTi-jem dal vetra...![]()
Sicer se ni zrel za dolgotrajno tiscanje, ampak za kak pull-out bo pa ze!....
Aja pa falil si znamko avtomobila, mogu bi hondo kupit
offtopic
gasper12: In kaksna barva je to (metalic modra)? In kaksne barve je avto sedaj, a ni metalik moder?
LP, Primoz
Najbolj vaznih je prvih par kilometrov (recmo 30km), ker takrat je najvec trenja in ce se komponente motorja takrat ne ulezejo dobro se nikoli ne bodo.schkorc napisal/-a:Pa se ti ne zdi bolj pametno, da bi se malo pocakal s temi draganji, da bi se motor se malo utekel? Sej meni je vseeno, samo glede na to, da imas nove lezaje, obrocke,.... bi jaz prvo naredil par k km, zamenjal olje pa potem dragal.robi1000 napisal/-a:Ahem, bo treba tole cimprej mal porihtat, da se par kilometrov nardim, ker bi rad v soboto par VTi-jem dal vetra...![]()
Sicer se ni zrel za dolgotrajno tiscanje, ampak za kak pull-out bo pa ze!....
Aja pa falil si znamko avtomobila, mogu bi hondo kupit. JOKE.
offtopic
gasper12: In kaksna barva je to (metalic modra)? In kaksne barve je avto sedaj, a ni metalik moder?
Pa brez zamere za neumno vprasanje. (Upam, da ne bo avto zgledal neumno)
LP, Primoz
Tista finta z ulavfavanjem prvih 1000kilomtrov je ena buca. To je blo ucasih ko so bili bloki in puse se grobo honani. Sedaj ti pa vsak to rece ker se boji da bo kaj slo. Malo si preberite kako to delajo v tujini.
Pa se nekaj. Kako se ulaufa motor ki je narejen za GHD ali Rally? Kako ga bos ulaufaval 1000km ce bo motor naredil v 2 letih samo 300km, potem pa bo potrebna generalka? Mal za razmislek. Ponavadi se to dela tako da se motor sestavi, lepo ogreje in se gre na dyno test.
Drugace pa schkorc, ti bi lahko najbolje vedel kako so motorji ohranjeni. Nekateri avtomobile sparajo in zgledajo zgonjeni, nekateri jih pa tisijo na polno od day one pa vse dela kot svicarska ura.
Pa sportni avtomobili so narejeni za tiscanje in ne za gledanje. Ce kdo to misli naj ga proda v muzej pa ga bo lahko vsak dan gledal kako se avto sveti.
Enigma motorsport