kabel laptop/TV???
kabel laptop/TV???
torej nism glih heker
, pa nimam pojma ... pa me zanima ce mogoce kdo ve, ce obstaja kabl, s katerim bi laptop povezal s tvjem ... je pa se en problem ker mam na superdupr tvju samo scart moznost priklopa ... na laptopu pa tale konektor:

Lp RoZleht
Ce nimas s-videa pa bi blo potrebno kupit converter npr. http://www.computercasesandcables.com/ccc/CV-25120.html - samo primer ki sm ga nasel na internetu.
Zadnjič spremenil Glicerin, dne 27 Feb 2008, 23:28, skupaj popravljeno 2 krat.
Ce ima TV scart, potem podpira Composite vhod. Iz Svideo pa ni problem dobit Composite, tudi tako da je barvna slika. Preverjeno.
Sem par let nazaj skoraj doktoriral na prvih grafikah s svideo izhodi ala Geforce 2MX in podobnimi.
Edit: Drugace pa ce na racunalniku nimas Svideo potem bi rabil nekaj temu podobnega, samo sem malo skepticen da bi se to dalo dobiti kje v nasi kokoski. Mogoce kaksen Ebay

Sem par let nazaj skoraj doktoriral na prvih grafikah s svideo izhodi ala Geforce 2MX in podobnimi.
Edit: Drugace pa ce na racunalniku nimas Svideo potem bi rabil nekaj temu podobnega, samo sem malo skepticen da bi se to dalo dobiti kje v nasi kokoski. Mogoce kaksen Ebay