kabel laptop/TV???

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

kabel laptop/TV???

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

torej nism glih heker :), pa nimam pojma ... pa me zanima ce mogoce kdo ve, ce obstaja kabl, s katerim bi laptop povezal s tvjem ... je pa se en problem ker mam na superdupr tvju samo scart moznost priklopa ... na laptopu pa tale konektor:
Slika
Lp RoZleht
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

mogu bi met S video izhod na laptopu to kar si poslikal je izhod za dodatni monitor.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Poglej okoli laptopa, ce imas kje slucajno taksen priklop - S-Video, kot je rekel obi

Slika
Uporabniški avatar
Glicerin
Kraj: Posočje®

Odgovor Napisal/-a Glicerin »

Ce nimas s-videa pa bi blo potrebno kupit converter npr. http://www.computercasesandcables.com/ccc/CV-25120.html - samo primer ki sm ga nasel na internetu.
Zadnjič spremenil Glicerin, dne 27 Feb 2008, 23:28, skupaj popravljeno 2 krat.
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Aja pa da ne pozabim tudi TV mora imeti moznost S videa ker ce ga nima potem bos gledu crno belo sliko.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Ce ima TV scart, potem podpira Composite vhod. Iz Svideo pa ni problem dobit Composite, tudi tako da je barvna slika. Preverjeno.
Sem par let nazaj skoraj doktoriral na prvih grafikah s svideo izhodi ala Geforce 2MX in podobnimi.

Edit: Drugace pa ce na racunalniku nimas Svideo potem bi rabil nekaj temu podobnega, samo sem malo skepticen da bi se to dalo dobiti kje v nasi kokoski. Mogoce kaksen Ebay

Slika
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

obi napisal/-a:Aja pa da ne pozabim tudi TV mora imeti moznost S videa ker ce ga nima potem bos gledu crno belo sliko.

Kaj sanjas obi?? Jst mam s-video izhod na kompu in potem je na drugem koncu kabla scart in prou lepe barve vidm.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

hm ... pregledal pa zgleda da ne premore tale moj laptop s-video izhoda ... bom mal povprasal v kaksni racunalniski trgovini za tist converter ce se ga da dobit ...

HVALA vsem za pomoc!!!
Lp RoZleht
Odgovori