V Mb pa imas ASR Rudolf....men je prejsno petko on rihtal....pa za to petko mi je zrihtal homologacijo.... majster na tem podrocju. Zdaj ne vem kok ima.... prej je mel trsanje 4800 po komadu in pa 5 jurjov premik torzije.... tako da se mi s torzijo niti ni dalo doma ubadat.Godward napisal/-a:to je menda v novi gorici, kaj pa kaj blize mb? vem da je se amortizer v lj, a mb pa nima strokovnjaka za to
Problemi po nizanju avtomobila
sem bil danes pri rudolfu, prvo mi je v trgovini svetoval nove amortizere monroe (73eur s popustom za oba), vendar sem sel vprasat se na servis za ceno trsanja. za trsanje je okrog 20-25eur (ni vedo tocno ?!?) enako tud krajsanje okrog 20-25eur.
mislim da se mi novih ne splaca kupovat, ker bi pol mogo se vseeno krajsat in trsat (ali pac ne?), pa tud moji original se mi ne zdijo uniceni - avto ne poskakuje, problem je samo v zabijanju. zato mi je tam svetoval, da dam original amortizere krajsat. kaj menite vi?
mislim da se mi novih ne splaca kupovat, ker bi pol mogo se vseeno krajsat in trsat (ali pac ne?), pa tud moji original se mi ne zdijo uniceni - avto ne poskakuje, problem je samo v zabijanju. zato mi je tam svetoval, da dam original amortizere krajsat. kaj menite vi?
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Dnar za amortizerje vsekakor ne bo vrzen proc! Je pa to le nekaj za boljso lego avtomobila na cesti
sem 100% preprican, da te ko imas zdej ne opravljajo vec svoje funkcije tako kot bi morali
Moje mnenje
Moje mnenje
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548
-
R5Gt turbo
Ti povem da ce bos dal te monroe reflex in tiste apex fedre ne bos nc naredu! Daj krajsat in obnovit amortizerje! Apexi se prevec posedejo in prej al slej ti bo tud nove amortizerje zabijal!Godward napisal/-a:ce bi vedo 100%, da mi potem ko bom dal not monroe reflex amortizerje ne bo vec zabijalo kot zdaj, mi je to najlazje, pa se novi so. ampak nocem vrzt dnara ven za brezveze.
Word!R5Gt turbo napisal/-a:Ti povem da ce bos dal te monroe reflex in tiste apex fedre ne bos nc naredu! Daj krajsat in obnovit amortizerje! Apexi se prevec posedejo in prej al slej ti bo tud nove amortizerje zabijal!Godward napisal/-a:ce bi vedo 100%, da mi potem ko bom dal not monroe reflex amortizerje ne bo vec zabijalo kot zdaj, mi je to najlazje, pa se novi so. ampak nocem vrzt dnara ven za brezveze.