Problemi po nizanju avtomobila

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
Godward

Problemi po nizanju avtomobila

Odgovor Napisal/-a Godward »

Potem ko sem zamenjal vzmeti (Apex -4cm) avto nabija kot nor ob vsaki manjsi luknjici. Voznja ni vec niti malo udobna, a bi mogo dat krajse amortizerje? Ko sem vgrajeval vzmeti, so ble toliko krajse od originalnih, da jih sploh ni blo potrebno stisnit skupaj ko sem jih montiral :shock:

BTW pricakoval sem bolj trd avto, ampak zdaj je voznja cist nenormalna.
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Normalno da ko das krajse vzmeti jih ni potrebno stiskat, niti ce bi bili tudi amortizerji krajsi. Krajse vzmeti niso samo krajse so tudi trse in zato jih je dosti majn :wink: Ja avto je zdej trd nimas kej :D
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Si mislo da bo odobja vec al kaj ? :) Tega ne pricakuj. Vsaka mala luknica se bo poznala :) Uzitek ki ti ga prinese je samo to da vrei zgleda pa da se lepo drzi uvinkov na ( lepi cesti :) ) hehe
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Re: Problemi po nizanju avtomobila

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

haha si lahhko predstavljas k mas trsane amortizerje :twisted:
sj se bos navadu,mene tud srce boli k vse trese not sam tko je ane

lp Primoz :wink:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Kokr pravjo mehko, pa lepo za oko trdo pa grdo za rit :D :D :D nc se sekirat men clio skace k skokica spredaj k sm apexe gor dal pa seen navoj odzagal, se pa ful leps ceste drzi, pa ni hudic de nav su seen navoj stran de bo se bols zgledov :sory za offtopic :D :D :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
Godward

no ja pa ze, se bom mogo navadit zgleda
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Vsi ki ste odgovarjali v tej temi...po vsej verjetnosti niste meli apex feder v petki :)

Stvar je v tem da so te fedr kljub temu da so kao sportne se vedno premehke....in ob mal vecji lukni zabije amortizer v skrajno lego. Ce menjas samo fedre postane avto neudoben..... ce pa menjas fedre pa das porihtat amortizerje (trsat po moznosti tudi krajsat)...pa se hudo hudo pozna..... avtek ne skace vec kot kaka pink ponk zogica.... ne zanija amortizerjev... ni vec pokanja v hudih luknah.....Sam sem imel isti primer..... na prejsni petki sem dal not apexe in trsal amortizerje..... problemov ki sem jih opisal vec naenkrat ni bilo.... pa tudi udobje se je dvignilo, kajti avtek ni vec zabijalo.

Na dizlu pa zal apexov ne morem met.... so le premehke in avtek se vsede za 8 cm....popolnoma skupi tako da sedi na omejevalcih hoda.... pol pa si predstavljajte kaj dela na SLO cestah, ce sploh ni vzmetenja oz. se kolo lahko poda slaba 2cm.....

Godvard daj trsat amortizerje..... ne bo ti zal.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

ne sklepaj prehitro k mam sam apexe in monroe reflex amortizerje k so ze sami po seb trdi...in jest cutim vsako luknjo..nvm kako je pri trdem avtu nebi cutu?nvm dej od avtobusa sedez not..mogoce bo bols :twisted:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

lisko napisal/-a: Godvard daj trsat amortizerje..... ne bo ti zal.
Pa skrajsati tudi...
Uporabniški avatar
lisko

Primoz Five napisal/-a:ne sklepaj prehitro k mam sam apexe in monroe reflex amortizerje k so ze sami po seb trdi...in jest cutim vsako luknjo..nvm kako je pri trdem avtu nebi cutu?nvm dej od avtobusa sedez not..mogoce bo bols :twisted:
Mislu sem na zabijanje.
Sam pa imam spredaj stisjene fedre in pa plinske monroe amortizerje..... zadaj pa GT torzijo, ki je ze v osnovi nizja in trsa in avto ni pretrd ne prenizek in se dobro pelje v ovinke.
Uporabniški avatar
Godward

kolko pa stane kaj trsanje in krajsanje
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

21eur za amortizer pri Vugi
Uporabniški avatar
axis
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a axis »

Zabijanje je pa ja zakon :) Lih vceri sm vozu Peugeota 206RC z menjanimi sprednjimi amortizerji za Bilsteine s fedri ne wem kk je, je pa avto nenormalno trd cutis vsako luknjico na cesti sam kar se pa lege tice je pa nenormalno dobra, obcutna razlika proti originalnemu RC-ju
Tko da pr men naslednja stvar je menjava amortizerjev pri Amortizer racing teamu ;)
Uporabniški avatar
Godward

to je menda v novi gorici, kaj pa kaj blize mb? vem da je se amortizer v lj, a mb pa nima strokovnjaka za to
Uporabniški avatar
lisko

axis napisal/-a:Zabijanje je pa ja zakon :) Lih vceri sm vozu Peugeota 206RC z menjanimi sprednjimi amortizerji za Bilsteine s fedri ne wem kk je, je pa avto nenormalno trd cutis vsako luknjico na cesti sam kar se pa lege tice je pa nenormalno dobra, obcutna razlika proti originalnemu RC-ju
Tko da pr men naslednja stvar je menjava amortizerjev pri Amortizer racing teamu ;)
Ja sam ko ti pa avto tak zabija da ti zacne spredaj po svasah pokat....pol pa se uprasas ja :D
Odgovori