Sklopka

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

BeaM_X napisal/-a:Pred pol leta sem kupoval zajlo za sklopko, ponaredek stane 12evrov, originalna pa mislim da 36eurov.Priporocam nakup originalne,ker pri ponaredku une gumice zelo hitro raspadejo, sej pri men je blo tako.

Zajlo menat je dost zoprn del, raje daj to komu drugemu narest,da ne bos zmrzoval pred bajto.
Kje si kupil zajlo, ker kle pr ns so me v par trgovinah samo tko :shock: :shock: pogledal, pa rekl da se ne da dobit, ventilarca pac. :roll: :lol: Jutr bom su se na ASP v Lesce, pooblascen servis, mogoce pa tm clo majo kej za renoja. :roll:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
plemenko

Odgovor Napisal/-a plemenko »

moofdi napisal/-a:
BeaM_X napisal/-a:Pred pol leta sem kupoval zajlo za sklopko, ponaredek stane 12evrov, originalna pa mislim da 36eurov.Priporocam nakup originalne,ker pri ponaredku une gumice zelo hitro raspadejo, sej pri men je blo tako.

Zajlo menat je dost zoprn del, raje daj to komu drugemu narest,da ne bos zmrzoval pred bajto.
Kje si kupil zajlo, ker kle pr ns so me v par trgovinah samo tko :shock: :shock: pogledal, pa rekl da se ne da dobit, ventilarca pac. :roll: :lol: Jutr bom su se na ASP v Lesce, pooblascen servis, mogoce pa tm clo majo kej za renoja. :roll:
po zajlo pojdi k regnemerju
jst sem jo tam nabavu pa mam 5 mesecov mir se ni nic naceta pa ..ebana
Uporabniški avatar
moofdi

plemenko napisal/-a:
moofdi napisal/-a:

Da ne bom res su v Celje/MB iz Gorenjske po zajlo, :lol: vec dal za benz kot pa potem za zajlo.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
plemenko

moofdi napisal/-a:
plemenko napisal/-a:
moofdi napisal/-a: Kje si kupil zajlo, ker kle pr ns so me v par trgovinah samo tko :shock: :shock: pogledal, pa rekl da se ne da dobit, ventilarca pac. :roll: :lol: Jutr bom su se na ASP v Lesce, pooblascen servis, mogoce pa tm clo majo kej za renoja. :roll:
Da ne bom res su v Celje/MB iz Gorenjske po zajlo, :lol: vec dal za benz kot pa potem za zajlo.
mah ce mas kerga kolega ko je prevoznik pa gre do celja mu das prometno pa ti sprot nabavi ; aja pr vas ni regnemera
jst dost u brezice hodim pa bi se lahka gdaj kje tam dobl na kakem kafeju
sej to je ze kr bliz al se motim slucajn :?
Uporabniški avatar
moofdi

plemenko napisal/-a:
moofdi napisal/-a:
plemenko napisal/-a: po zajlo pojdi k regnemerju
mah ce mas kerga kolega ko je prevoznik pa gre do celja mu das prometno pa ti sprot nabavi ; aja pr vas ni regnemera
jst dost u brezice hodim pa bi se lahka gdaj kje tam dobl na kakem kafeju
sej to je ze kr bliz al se motim slucajn :?
http://gcs.gi-zrmk.si/Svetovanje/maps/MAPSlovenija.jpg

Mas Radovljico in Brezice gor. Pa mal preracunej. :D

Slovenija je itq mejhna, ni do nikamor delec, samo za zajlo hodit prek pol Slovenije je pa mal cudna. :lol:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
plemenko

u jebemtis sem mim pahnu heheheh
pa ka je zmano zadne cajte , mnde me mal soncni mrk matra :lol: :lol: :lol: :lol:

ja sej vem da se ne splaca , sam tko sem mislu ,da ce mas kerga ko velik v celje hodi pa ti sprot uzeme . drgac pa vem ja, da se ne ne ne ne splaca :lol: :lol:
Uporabniški avatar
moofdi

No, dons nabavu zajlo, dal 45eur :shock: . Se spravm menat, vse ql, nataknem na pedalu, probam se na menjalniku in sm jo po dolgem pregovarjanju komej nataknu. Se pravi zajla nasponana cist.

Si mislm, zakon zrihtal v 20 min, prtisnem pedal vrze zajlo s pedala dol :shock: :shock: . Probam se enkrat isto.

Kdo kaksno idejo? Sfukan pedal? Zajla mislm da je taprava, ceprov je mal drugacna od une k je bla prej notr.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
moofdi

Glihkar mal pobrskov po netu, tip mi dal napacno zajlo! :shock: :shock: Jutr mu grem jebat matr pa me prov bk... :evil: :evil:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
plemenko

moofdi napisal/-a:Glihkar mal pobrskov po netu, tip mi dal napacno zajlo! :shock: :shock: Jutr mu grem jebat matr pa me prov bk... :evil: :evil:
:smt007 kr tole si sposod pa ga ........ mas ti neko sreco res

upam da bodis sedaj pravo potem pa hitro :a2_1serviser pa nazaj na cesto hehehe
Uporabniški avatar
moofdi

Sej bi ga nekak se zastopu, ce bi mi dal zajlo za navadno 19ko, mi je pa dal za Cliota l.99 :lol: :lol: :shocked!:

Pa samo za info da se ne bo se kdo nategnu pa tja su: Pooblascen Renault servis na Laborah v Kranju...

Jst grem se jutr zajlo zamenjat, pol me pa ne vidjo na kilometer.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
plemenko

ma sej vasta se dogaja jst grem kupit kable za svecke potem morem na njih cakat celo 5 dni in ko jih dobim pnesem veselo domov odpakiram ugotovim cudo waaaaaaaaaau r5 five
mene je direkt zvil :lol:

no zej so na bolhi po ugodni ceni pa se svecke nove hehehhe :lol: :lol:

http://www.bolha.com/oglas2988709
Uporabniški avatar
moofdi

Raketa spet v pogonu. :a2_icon_auto 3 dni kasneje kot bi lahko bila :smt006, ampak vazn da laufa zadeva... :D
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
plemenko

moofdi napisal/-a:Raketa spet v pogonu. :a2_icon_auto 3 dni kasneje kot bi lahko bila :smt006, ampak vazn da laufa zadeva... :D
oleeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

sam da je ,to je vazn heheheheh
Odgovori