Kje si kupil zajlo, ker kle pr ns so me v par trgovinah samo tkoBeaM_X napisal/-a:Pred pol leta sem kupoval zajlo za sklopko, ponaredek stane 12evrov, originalna pa mislim da 36eurov.Priporocam nakup originalne,ker pri ponaredku une gumice zelo hitro raspadejo, sej pri men je blo tako.
Zajlo menat je dost zoprn del, raje daj to komu drugemu narest,da ne bos zmrzoval pred bajto.
Sklopka
Če je ravno, ni zabavno.
po zajlo pojdi k regnemerjumoofdi napisal/-a:Kje si kupil zajlo, ker kle pr ns so me v par trgovinah samo tkoBeaM_X napisal/-a:Pred pol leta sem kupoval zajlo za sklopko, ponaredek stane 12evrov, originalna pa mislim da 36eurov.Priporocam nakup originalne,ker pri ponaredku une gumice zelo hitro raspadejo, sej pri men je blo tako.
Zajlo menat je dost zoprn del, raje daj to komu drugemu narest,da ne bos zmrzoval pred bajto.![]()
pogledal, pa rekl da se ne da dobit, ventilarca pac.
![]()
Jutr bom su se na ASP v Lesce, pooblascen servis, mogoce pa tm clo majo kej za renoja.
jst sem jo tam nabavu pa mam 5 mesecov mir se ni nic naceta pa ..ebana
Da ne bom res su v Celje/MB iz Gorenjske po zajlo,plemenko napisal/-a:po zajlo pojdi k regnemerjumoofdi napisal/-a:Kje si kupil zajlo, ker kle pr ns so me v par trgovinah samo tkoBeaM_X napisal/-a:Pred pol leta sem kupoval zajlo za sklopko, ponaredek stane 12evrov, originalna pa mislim da 36eurov.Priporocam nakup originalne,ker pri ponaredku une gumice zelo hitro raspadejo, sej pri men je blo tako.
Zajlo menat je dost zoprn del, raje daj to komu drugemu narest,da ne bos zmrzoval pred bajto.![]()
![]()
Jutr bom su se na ASP v Lesce, pooblascen servis, mogoce pa tm clo majo kej za renoja.
jst sem jo tam nabavu pa mam 5 mesecov mir se ni nic naceta pa ..ebana
Če je ravno, ni zabavno.
mah ce mas kerga kolega ko je prevoznik pa gre do celja mu das prometno pa ti sprot nabavi ; aja pr vas ni regnemeramoofdi napisal/-a:Da ne bom res su v Celje/MB iz Gorenjske po zajlo,plemenko napisal/-a:po zajlo pojdi k regnemerjumoofdi napisal/-a: Kje si kupil zajlo, ker kle pr ns so me v par trgovinah samo tko![]()
![]()
jst sem jo tam nabavu pa mam 5 mesecov mir se ni nic naceta pa ..ebanavec dal za benz kot pa potem za zajlo.
jst dost u brezice hodim pa bi se lahka gdaj kje tam dobl na kakem kafeju
sej to je ze kr bliz al se motim slucajn
http://gcs.gi-zrmk.si/Svetovanje/maps/MAPSlovenija.jpgplemenko napisal/-a:mah ce mas kerga kolega ko je prevoznik pa gre do celja mu das prometno pa ti sprot nabavi ; aja pr vas ni regnemeramoofdi napisal/-a:Da ne bom res su v Celje/MB iz Gorenjske po zajlo,plemenko napisal/-a: po zajlo pojdi k regnemerju
jst sem jo tam nabavu pa mam 5 mesecov mir se ni nic naceta pa ..ebanavec dal za benz kot pa potem za zajlo.
jst dost u brezice hodim pa bi se lahka gdaj kje tam dobl na kakem kafeju
sej to je ze kr bliz al se motim slucajn
Mas Radovljico in Brezice gor. Pa mal preracunej.
Slovenija je itq mejhna, ni do nikamor delec, samo za zajlo hodit prek pol Slovenije je pa mal cudna.
Če je ravno, ni zabavno.
No, dons nabavu zajlo, dal 45eur
. Se spravm menat, vse ql, nataknem na pedalu, probam se na menjalniku in sm jo po dolgem pregovarjanju komej nataknu. Se pravi zajla nasponana cist.
Si mislm, zakon zrihtal v 20 min, prtisnem pedal vrze zajlo s pedala dol
. Probam se enkrat isto.
Kdo kaksno idejo? Sfukan pedal? Zajla mislm da je taprava, ceprov je mal drugacna od une k je bla prej notr.
Si mislm, zakon zrihtal v 20 min, prtisnem pedal vrze zajlo s pedala dol
Kdo kaksno idejo? Sfukan pedal? Zajla mislm da je taprava, ceprov je mal drugacna od une k je bla prej notr.
Če je ravno, ni zabavno.
ma sej vasta se dogaja jst grem kupit kable za svecke potem morem na njih cakat celo 5 dni in ko jih dobim pnesem veselo domov odpakiram ugotovim cudo waaaaaaaaaau r5 five
mene je direkt zvil
no zej so na bolhi po ugodni ceni pa se svecke nove hehehhe
http://www.bolha.com/oglas2988709
mene je direkt zvil
no zej so na bolhi po ugodni ceni pa se svecke nove hehehhe
http://www.bolha.com/oglas2988709

kr tole si sposod pa ga ........ mas ti neko sreco res