Temnenje stekel
ok...zdej pa ne vem vec kdo je tuki nor
danes sem na LPP dobil tel st od nekoga (041 665 001) ki naj bi vedel kaj in kako (ce ga Lpp priporoca pol naj bi res vedel) in tip mi trdi da je po novem sprednje stranske dovoljeno temnit med 8-10%, odvisno od stekla, za zadnje stranske pa ni sprememb, se pravi jih dela tako kot do sedaj
zdej pa tuki nekdo nas mal j... 
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
ziztok.g napisal/-a:ok...zdej pa ne vem vec kdo je tuki nordanes sem na LPP dobil tel st od nekoga (041 665 001) ki naj bi vedel kaj in kako (ce ga Lpp priporoca pol naj bi res vedel) in tip mi trdi da je po novem sprednje stranske dovoljeno temnit med 8-10%, odvisno od stekla, za zadnje stranske pa ni sprememb, se pravi jih dela tako kot do sedaj
zdej pa tuki nekdo nas mal j...
Tud jst sm slisov tole verzijo, bomo vidl kaj je res po novem letu.
Če je ravno, ni zabavno.
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Jaz sem ravno danes dal temniti in mi je rekel da prednjih stranskih ne smem temniti! Se bo pa to kao spremenilo, tako da ti svetujem da se malo pocakaj (do poletja bo ze znano kako in kaj z zakonom o temnenju), mi je pa drugace pokazal in so ze moje original temnjene sipe, spredaj pretemne

The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
to ni pol nic nouga,to je ze od prej tako...Serge| napisal/-a:No glih danes sm srecu enga strica ki temni stekla na avtih in razno...In sm ga vprasu kako je s tem novim zakonom pa mi je reku da se lahko temni sprednja stekla samo 10%,vetrobransko pa ne....Ka zdej...Kok je zdj s tem...
vetrobransko nic,sprednja 10% pa zadnje 3 55% ce se ne motim