TEMPERATURA
TEMPERATURA
Temperatura mi obcasno niha gor in dol. Posledicno, ker se spusti prenizko, mi avto sam dodaja gas - ker smatra da je hladna masina. Senzor temperature je bil zamenjan pa se vedno. Jaz sumim tisti kontakt ki se natakne gor na senzor temperature.
A kdo ve ce se da tist plasticen kontakt zamenjat? Koliko stane in ce je kaksna umetnost??
Avto Laguna Grandtour 1.9 Dci, 2004.
Hvala in LP
A kdo ve ce se da tist plasticen kontakt zamenjat? Koliko stane in ce je kaksna umetnost??
Avto Laguna Grandtour 1.9 Dci, 2004.
Hvala in LP
termostat je tudi nov.
Temperatura malo zaniha ko termostat odpre, to je razumljivo. Ampak meni to niha po eni uri voznje po avtocesti. to nebi smelo.
Mocno sumim tisti plasticni kontakt na senzorju za temp. Enkrat ko je nihalo, sem motor ugasnil in malo kontakt "mrcvaril" in je bilo potem par dni uredu, potem pa spet. Pa saj ni drugega kot to, da ko avto na mestu stoji, mi obrati nihajo. Me zelo moti.
Bi rad zamenjal tisti kontakt na senzorju. Verjetno ne bo druge kot na servis peljat ne?? A ima kdo izkusnje s tem, kako se to zamenja? Nebi se rad sam lotil in kaj unicu. Tiste zicke so prekleto kratke in se bojim da jih zmanjka ce bi se parkat zmotu
Temperatura malo zaniha ko termostat odpre, to je razumljivo. Ampak meni to niha po eni uri voznje po avtocesti. to nebi smelo.
Mocno sumim tisti plasticni kontakt na senzorju za temp. Enkrat ko je nihalo, sem motor ugasnil in malo kontakt "mrcvaril" in je bilo potem par dni uredu, potem pa spet. Pa saj ni drugega kot to, da ko avto na mestu stoji, mi obrati nihajo. Me zelo moti.
Bi rad zamenjal tisti kontakt na senzorju. Verjetno ne bo druge kot na servis peljat ne?? A ima kdo izkusnje s tem, kako se to zamenja? Nebi se rad sam lotil in kaj unicu. Tiste zicke so prekleto kratke in se bojim da jih zmanjka ce bi se parkat zmotu
No, konektor na senzorju za temperaturo sem posprical z kontakt sprejem.... sedaj ko avto vzgem mi zelo dolgo sveti lucka-spiralca, temperatura kljub ogretemu avtomobilu (pol ure voznje) se vedno na nuli, in ves cas laufa ventilator kot da je motor pregret, in pri pospesevanju motor trokira- lahko dam gas do konca pa ne pospesuje.
Tako da jutri peljem avto na servis. %&{@,
Tako da jutri peljem avto na servis. %&{@,