Mrzloooo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Sem bil pri mehaniku. Do pecke so tople cevi, sam pol naprej ne gre. Loputo se slis k se zapre. Nasledn tedn bo razdru okol lopute, ce slucajno ne dela tk k mora, drugac je pa pecka zapacana. A to se da spucat, drugac pa...kolksn strosek bo to?
Slika
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

jaja, pecka zamasena

hmm, dol uzet, pa neko cistilo najdit, drgac pa nazalost drugo nabavit
Uporabniški avatar
slovenc

Da bi jo na kak kerhah prklopu in da jo prepuca ni sans:)?

Kok pa stane nova?
Slika
Uporabniški avatar
iztok.g
Kraj: močvirje

Odgovor Napisal/-a iztok.g »

slovenskisin napisal/-a:Da bi jo na kak kerhah prklopu in da jo prepuca ni sans:)?

Kok pa stane nova?
odklopis cevi ze v motornem delu, nalijes cistilo ki se ga dobi v vsaki malo bolje zalozeni trgovini z rez deli, malo pustis in prklopis vodno cev in spustis vodo... se bols pa s kakim Kercherjem :D
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
Uporabniški avatar
slovenc

V vsakem primeru pol tud nou antifriz pa te jebe:)? bemumast, pa lih nouga sm dau notr :mad:
Slika
Uporabniški avatar
slovenc

No, spet mi je toplo. Je bla res sam pecka zapacana...nic kar ne popravi ene 5min vode pod pritiskom:) nobenga cistila sploh notr...sam nabasal vodo na muc :wink:

Drugo...nece mi reseterat stevca dnevnih km...tiscim lahk pou ure tist knofek...pa ni nic.

Matki na cliotu kar naenkrat ne kaze vec zunanje temperature...se komu kaj sanja o tem?
Slika
Uporabniški avatar
iztok.g
Kraj: močvirje

Odgovor Napisal/-a iztok.g »

5-kg macola pa bo :shock: kar 5-ka ne ustima pa popravi 10-ka :D
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

slovenskisin napisal/-a:No, spet mi je toplo. Je bla res sam pecka zapacana...nic kar ne popravi ene 5min vode pod pritiskom:) nobenga cistila sploh notr...sam nabasal vodo na muc :wink:

Drugo...nece mi reseterat stevca dnevnih km...tiscim lahk pou ure tist knofek...pa ni nic.

Matki na cliotu kar naenkrat ne kaze vec zunanje temperature...se komu kaj sanja o tem?
Za zunanjo temperaturo poglej un senzorcek v ogledalu, verjetno je crknu, mau predrmi spegu, pr men odkar ga je u autopralnci zabilo u vrata, kaze kr naenkrat skos pravilno. :lol: Za stevc dnevnih km pa nimam pojma kaj bi blu, lahku se tolazs s tem da tu ni okvara ampk funkcija. :lol:
Uporabniški avatar
slovenc

jebote in take funkcije:)

Bom drkou spegu pol :lol: za km je pa tecnu, k nkul ne vem kuk sm naredu s tankom...edin ce bi za vsako aku odklopu :D
Slika
Odgovori