Mrzloooo
odklopis cevi ze v motornem delu, nalijes cistilo ki se ga dobi v vsaki malo bolje zalozeni trgovini z rez deli, malo pustis in prklopis vodno cev in spustis vodo... se bols pa s kakim Kercherjemslovenskisin napisal/-a:Da bi jo na kak kerhah prklopu in da jo prepuca ni sans:)?
Kok pa stane nova?
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
No, spet mi je toplo. Je bla res sam pecka zapacana...nic kar ne popravi ene 5min vode pod pritiskom:) nobenga cistila sploh notr...sam nabasal vodo na muc
Drugo...nece mi reseterat stevca dnevnih km...tiscim lahk pou ure tist knofek...pa ni nic.
Matki na cliotu kar naenkrat ne kaze vec zunanje temperature...se komu kaj sanja o tem?
Drugo...nece mi reseterat stevca dnevnih km...tiscim lahk pou ure tist knofek...pa ni nic.
Matki na cliotu kar naenkrat ne kaze vec zunanje temperature...se komu kaj sanja o tem?

5-kg macola pa bo
kar 5-ka ne ustima pa popravi 10-ka 
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
Za zunanjo temperaturo poglej un senzorcek v ogledalu, verjetno je crknu, mau predrmi spegu, pr men odkar ga je u autopralnci zabilo u vrata, kaze kr naenkrat skos pravilno.slovenskisin napisal/-a:No, spet mi je toplo. Je bla res sam pecka zapacana...nic kar ne popravi ene 5min vode pod pritiskom:) nobenga cistila sploh notr...sam nabasal vodo na muc![]()