Pomoc pri nizanju vozila s torzijo
men je mehanik reku, da ga ni dnarja da bi mi sel spuscat torzijo ... da nazadnje da je na enem kanguju to delal (se mi zdi da je bil ta avto) in da je blo tok rjavo, da so mogl segrevat satana da je popustu ... tko da ce bo kaksn majster hotu men to nardit, mickeno ga spustit, mi lahk PM poslje, pa se zmenva 
Lp RoZleht
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
Tile zobi so mal tko tko, ker torzija "pade not" cisto v vsakem polozaju roke, le vrtet jo je treba dokler ne pade not. Tako da tile zobi so mal tak tak. Zbijes ven na obeh straneh, nastavis visino ( na obeh straneh isto se razume) potem pa das palice nazaj not (vrtis palico dokler se cisto lepo ne usede. Potem avto spustis na tla in pogledas kaka je visina in po potrebi popravis, pac ce ti je previsok mores roko mal dvignat predn das palico not in obratno. Ce ti je prenizek in se roka ne da bolj raztegnat potem je treba odsraufat amortizer, da gre roka se bolj dol.
Fantje super ste, zdaj mi je vse vec al mn jasno, le se ena stvar: Pac pri 16v mas 4 palce... A to pol samo dve prestavlas? Ce je tako keri dve? Tisti dve, ki sta blizje disku al tisti dve, ki sta bolj stran? Aja, pa se to... A toliko kolikor premo visje dvignes, bo tut avto nizji al to ni linearno. 
Zadnjič spremenil DragR, dne 12 Jan 2008, 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Prestavljas tisto torzijo, cez katero je plasticen pokrovcek (tista ki je bolj stran od diska oz blizje karoseriji). Prestavljas samo 2 palici, na vsaki strani eno. Drugace pa je priblizno linearno nastavljanje visine kolikor premo dvignes, samo racunaj, da ko jih prvic vzames ven jih nazaj not porines pri cisto raztegnjeni premi. In potem spusti avto na tla pa bos videl kaka je visina ali hoces nizje al visje. Ker v originalu so palice vstavljene pri bolj raztegnjeni roki kot dovoljuje amortizer, se pravi so palice vstavljene preden se prisraufa amortizer.
Ti kar spipaj, cene bos mel pa low riderja
.
Avto lepo na obeh straneh dvigni, zbij palici ven, nastavi visino roke oz. zadnjega mosta in potem palici tako dolgo vrti, da padeta nazaj noter ( v enem polozaju gresta 100% noter ). Potem avto spusti na tla in bos videl ce ti visina ustreza, po potrebi spet palice ven in most visje/nizje. Seveda malo meri s kaksnim metrom, da bos vedel koliko moras most dvignat oz. spustit pri raztegnjenem polozaju.
Avto lepo na obeh straneh dvigni, zbij palici ven, nastavi visino roke oz. zadnjega mosta in potem palici tako dolgo vrti, da padeta nazaj noter ( v enem polozaju gresta 100% noter ). Potem avto spusti na tla in bos videl ce ti visina ustreza, po potrebi spet palice ven in most visje/nizje. Seveda malo meri s kaksnim metrom, da bos vedel koliko moras most dvignat oz. spustit pri raztegnjenem polozaju.